Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Final de foc pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Final de foc pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

Simona Halep, nevoită să se retragă de la turneul de la Cincinnati. Românca a făcut anunţul înaintea partidei din turul 2

Simona Halep Publicat pe 17 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20822255/1/profimedia-0590921704.jpg

Simona Halep, locul 6 WTA, s-a retras de la turneul de la Cincinnati, unde urma să evolueze în turul doi contra rusoaicei Veronika Kudermetova. Halep s-a retras ca urmare a unei accidentări la coapsă, conform WTA, după partida din runda trecută, cu Anastasia Potapova.

În urma retragerii lui Halep, România nu mai are nicio reprezentantă la turneul de la Cincinnati.

Am luptat până la final. La rândul ei, este o luptătoare grozavă. A jucat foarte bine astăzi, şi-a depăşit limitele. A fost un meci bun. Am fost puţin obosită, dar de fiecare dată când câştigi este frumos.

Publicul m-a ajutat cu siguranţă, deci vă mulţumesc tuturor că aţi venit, că m-aţi susţinut. Întotdeauna este plăcut să primeşti energie din partea publicului, astăzi m-aţi împins de la spate să lupt”, declara Halep după partida cu Anastasia Potapova.

Capăt de drum şi pentru Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea, locul 40 mondial, a fost eliminată, miercuri, în turul doi al turneului de categoria WTA 1000 de la Cincinnati. Cîrstea a fost învinsă de jucătoarea cehă Petra Kvitova, locul 18 mondial, scor 2-6, 3-6, după un meci care a durat puţin peste o oră, 65 de minute mai exact.

Pentru prezenţa în turul doi la Cincinnati, Sorana Cîrstea va primi 16.340 de dolari şi va mai aduna 60 de puncte în clasamentul WTA.

România o mai are la simplu la Cincinnati doar pe Simona Halep, locul 6 WTA, care va evolua în turul doi contra rusoaicei Veronika Kudermetova, locul 20 mondial, în cursul nopţii de miercuri spre joi.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele