Ultima oră
Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani” Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani”
Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget" Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget"
CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut” CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut”
Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim
Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit" Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit"
VIDEO | Guima s-a întors la şcoală VIDEO | Guima s-a întors la şcoală

Simona Halep nu a primit wild card la Roland Garros

Simona Halep Publicat pe 14 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/21591698/1/twitter-wimbledon.jpg

Simona Halep a revenit în martie în competiţii după o perioadă lungă de suspendare.

Fostul lider mondial a disputat un singur meci de la revenire după suspendarea pentru dopaj. TAS i-a redus pedeapsa, iar românca îşi dorea să participe la Roland Garros.

Simona Halep nu a primit wild card la Roland Garros

Într-un comunicat apărut pe site-ul oficial al turneului de Grand Slam, organizatorii turneului au publicat lista jucătoarelor care primesc wild card pentru Roland Garros, iar Simona Halep nu a fost inclusă.

Lista jucătoarelor care au primit wildcard pentru Roland Garros

  • Alizé Cornet
  • Fiona Ferro
  • Elsa Jacquemot
  • Kristina Mladenovic
  • Chloé Paquet
  • Jessika Ponchet
  • Ajla Tomljanovic
  • Sachia Vickery

Simona Halep va juca la turneul de la Rabat

Jucătoarea de tenis Simona Halep a primit un wild card pentru turneul de la Rabat (Maroc), a anunţat, luni, lopinion.ma.

 

Halep, care joacă marţi în primul tur la Trofeul Clarins, a fost invitată la competiţia „Grand Prix De Son Altesse Royale La Princesse Lalla Meryem” cu premii de  267 082 dolari, care se va desfăşura în perioada 18-25 mai.

O altă jucătoare care a primit invitaţie este spaniola Paula Badosa, fost număr 2 mondial.

Românca se întoarce în Maroc pentru a participa la Grand Prix Lalla Meryem, după ce a jucat şi pierdut două finale la Fez, în 2010 şi 2011, şi la Marrakech, în 2013.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele