Ultima oră
FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara
Irina Bara a fost învinsă în sferturi la turneul de la Oeiras Irina Bara a fost învinsă în sferturi la turneul de la Oeiras
Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A

Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A
Apariţie specială la Paris! România va avea reprezentare în concursul de iahting Apariţie specială la Paris! România va avea reprezentare în concursul de iahting
5 vinuri româneşti pentru Paşte de la 4 experţi Unvinpezi.ro 5 vinuri româneşti pentru Paşte de la 4 experţi Unvinpezi.ro
Formula 1 | Hülkenberg va părăsi Haas şi va deveni primul recrut al Audi

Formula 1 | Hülkenberg va părăsi Haas şi va deveni primul recrut al Audi

Simona Halep nu mai joacă în semifinale la Bad Homburg! S-a retras în dimineaţa partidei

Simona Halep Publicat pe 24 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20752032/1/halep.jpg

Simona Halep, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 4, nu va mai evolua vineri în semifinalele turneului de categorie WTA 250 de la Bad Homburg, ea retrăgându-se înaintea confruntării cu Bianca Andreescu (Canada, 63 WTA).

Simona Halep s-a retras de la Bad Homburg Open din cauza unei accidentări la gât. Bianca Andreescu merge în finală şi o va înfrunta pe câştigătoarea meciului Cornet-Garcia, sâmbătă”, a precizat WTA pe Twitter.

Îmi pare rău că a trebuit să mă retrag astăzi, înainte de meciul din semifinale. Însă din păcate m-am trezit dimineaţa cu gâtul înţepenit şi acest lucru nu îmi permite să joc la nivelul cel mai bun al meu. M-am simţit foarte bine, aici, la Bad Homburg, mi-a plăcut mult să joc aici.

Aş vrea să le mulţumesc organizatorilor turneului pentru unul dintre cele mai bine evenimente la care am fost vreodată. M-am simţit ca acasă şi în cele mai bune condiţii pentru a performa.

Să văd un teren central cu tribunele pline tot timpul este ceva unic şi publicul este extrem de respectuos şi a fost fantastic cu mine”, a notat Simona Halep pe Instagram.

Simona Halep şi-a aflat adversara de la Wimbledon

Wimbledon şi-a stabilit tabloul principal din acest an, iar sportivele din România au aflat, automat, cu cine se vor duela în runda de debut. Simona Halep (19 WTA) va da peste Karolina Muchova (82 WTA), care a ajuns în două rânduri în sferturile Marelui Şlem, în 2019 şi 2021.

Întrecerile de pe tabloul principal de la Wimbledon vor debuta luni, la 27 iunie, şi finalele vor fi programate pentru 10 iulie. Simona Halep este cap de serie numărul 16, dar la Wimbledon, în primul tur, vor mai lua startul şi alte românce. Sorana Cârstea (cap de serie 21), Gabriela Ruse, Irina Begu, Ana Bogdan, Irina Bara şi Mihaela Buzărnescu se regăsesc şi ele pe tabloul principal.

Sorana Cârstea o va întâlni în turul 1 pe sârboaica Aleksandra Krunic, iar alte partide care ne interesează sunt următoarele: Elena Ruse - Coco Gauff, Ana Bogdan - Dayana Yastremska, Irina Bara - Chloé Paquet, Irina Begu - Ekaterine Gorgodze şi Mihaela Buzărnescu - Nastasja Schunk.

Deşi e favorită 16, Simona Halep este văzută de specialişti ca una dintre principalele sportive care se pot încorona campioane la Wimbledon 2022.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele