Ultima oră
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua

Simona Halep o întâlneşte pe Caroline Garcia în primul tur la Doha, după participarea la Dubai

Simona Halep Publicat pe 18 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20609001/1/simona-halep-bianca-andreescu-turneul-wta-28-10-2019.jpg

Simona Halep, locul 23 mondial o va întâlni pe sportiva franceză Caroline Garcia, numărul 70 mondial, în primul tur al turneului de categorie WTA 1000 de la Doha, după ce a participat la competiţia WTA 500 de la Dubai.

Pe tabloul principal se află la Doha şi Irina Begu (54 WTA) şi Sorana Cîrstea (30 WTA). Begu va juca împotriva sportivei din Cehia Petra Kvitova, locul 25 mondial, iar Cîrstea o va întâlni pe sportiva egipteană Mayar Sherif, numărul 65 WTA.

Are şanse să ajungă pe tabloul principal şi Jaqueline Cristian, locul 67 WTA, care va evolua în ultimul tur al calificărilor cu Oceane Dodin (Franţa, 95 WTA, favorită 16).

Simona Halep a fost învinsă, vineri, cu scorul de 2-6, 7-6 (0), 6-0, de letona Jelena Ostapenko, locul 21 WTA, în semifinalele turneului de categorie WTA 500 de la Dubai.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele