Ultima oră
Cine ar trebui să apare la EURO? Verdict clar dat: ”El are o mare problemă la centrări!” | VIDEO EXCLUSIV

Cine ar trebui să apare la EURO? Verdict clar dat: ”El are o mare problemă la centrări!” | VIDEO EXCLUSIV
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech

Simona Halep o întâlneşte pe Shuai Zhang în turul doi la Toronto

Simona Halep Publicat pe 10 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20811376/1/halep.jpg

Simona Halep, locul 15 WTA şi favorită 15, o va întâlni pe sportiva chineză Shuai Zhang, numărul 45 mondial, în turul doi al turneului de categorie WTA 1000 de la Toronto.

Zhang a trecut în runda inaugurală de spaniola Cristina Bucsa, numărul 122 mondial, scor 6-1, 6-3.

Simona Halep şi Shuai Zhang au mai fost adversare de cinci ori. În trei meciuri s-a impus românca, iar în două chinezoaica. Ultima dată, Halep şi Zhang s-au întâlnit la Madrid, în 2022, meci în care s-a impus Halep cu scorul de 6-2, 6-3.

Halep în ritm de TGV: 6-0, 6-2 cu Donna Vekic şi calificare în turul secund de la WTA Toronto. Reacţia Simonei

Simona Halep a avut nevoie de doar 62 de minute pentru a trece de croata Donna Vekic, scor 6-0, 6-2, şi a se califica în turul al doilea al turneului WTA de 1.000 de puncte de la Toronto, Canada.

Fostul lider mondial a început în ritm de TGV partida contra Donnei Vekic, jucătoare care fusese învinsă şi în ultimul tur de calificări. Simona nu i-a dat nicio şansă adversarei în primul set, pe care l-a câştigat la zero, apoi a menţinut ritmul şi în manşa secundă. Chiar dacă Vekic a avut unele momente în care a arătat câte ceva din jocul care o propulsa în trecut spre elita din WTA, Simona şi-a păstrat concentrarea şi loviturile şi i-a permis adversarei să adune doar două game-uri: un 6-0, 6-2 cât se poate de sec, scurt şi dătător de speranţe. 

"Am avut parte de o primire foarte caldă. Am jucat tenis foarte bun aici şi sunt foarte fericită să mă întorc şi sunt foarte fericită de cum am jucat. Nu e vorba numai de rezultatul de astăzi ci mai ales de cum am jucat. Am fost agresivă, am jucat repede. Astea sunt obiectivele mele şi încerc să le pun cât mai mult în aplicare zi de zi.

Sper ca Patrick să fie mândru de meciul acesta, pentru că ultimul nu a fost prea bun şi cred că e. Am discutat cu el înainte de meci", a spus Halep, la finalul confruntării de pe Arena Centrală a complexului care găzduieşte turneul din Toronto.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele