Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Simona Halep, pregătită să câştige la Wimbledon: ”Joc cel mai bun tenis al meu!”

Simona Halep Publicat pe 6 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20765616/1/profimedia-0705491019.jpg

Simona Halep debordează de optimism după o nouă performanţă notabilă în carieră. Sportiva în vârstă de 30 de ani a declarat, miercuri, după ce s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon, că joacă în prezent cel mai bun tenis al său.

“Mă bucur că sunt din nou în semifinale. Sunt foarte emoţionată. A fost un meci dificil. Am avut însă încredere în mine, am spus că trebuie să fiu tare pe picioare.
 
Totul este bine când se termină cu bine. Da, categoric, joc cel mai bun tenis al meu. Am avut probleme, dar îmi recâştig încrederea.”, a declarat Halep, la interviul de pe teren.

Simona Halep (locul 18 WTA) s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon, după ce a dispus cu mici emoţii, în sferturile competiţiei, în două seturi, de americanca Amanda Anisimova (locul 25 WTA), într-o partidă care a durat o oră şi trei minute.

Constănţeanca a câştigat primul set cu scorul de 6-2, iar în al doilea s-a impus cu 6-4. În al doilea act al partidei, americanca părea să revină, după ce a făcut break pe serviciul româncei şi şi-a apărat propriul serviciu. Scorul ajunsese la 5-4 pentru Halep, iar Anisimova avea 0-40 pe serviciul fostei lidere WTA. Românca s-a adunat, însă, a egalat şi a câştigat alte două mingi ce i-au asigurat prezenţa în penultimul act de la Wimbledon.

Simona Halep o va întâlni, în faza următoare, pe câştigătoarea meciului dintre Ajla Tomljanovic (Australia, locul 44 WTA) şi Elena Rîbakina (Kazahstan, locul 23 WTA). Cealaltă semifinală le va avea protagoniste pe sportiva tunisiană Ons Jabeur (numărul 2 WTA) şi nemţoaica Tatjana Maria (locul 103 WTA). Sportivele calificate în semifinale îşi asigură un premiu de 535.000 de lire sterline.

Simona Halep a câştigat turneul de la Wimbledon în 2019. Halep şi-a mai adjudecat un grand slam în 2018, când s-a impus la Roland-Garros.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele