Ultima oră
VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă” VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă”
”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia ”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia
VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2, în direct la Prima Sport 1! Ştefan egalează! VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2, în direct la Prima Sport 1! Ştefan egalează!
”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid ”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid
"Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV "Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV
Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice

Simona Halep s-a calificat în turul 2 la WTA Birmingham! Victorie fără probleme la debut

Simona Halep Publicat pe 13 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20739032/1/halep.jpg

Simona Halep, locul 20 WTA şi favorită 2, a învins-o pe sportiva ucraineană Lesia Tsurenko, numărul 116 WTA, scor 6-1, 6-4, şi s-a calificat în turul doi al turneului de categorie WTA 250 de la Birmingham. Simona Halep a început cu break primul set şi apoi a continuat în acelaşi mod, adjudecându-l cu 6-1, după 31 de minute.

În setul 2, Halep a fost condusă cu 3-1, dar a reuşit să revină şi să se impună cu 6-4, după 47 de minute. Tsurenko a primit îngrijiri medicale la vestiare, la scorul de 3-3.

"Mă bucur că am reuşit să câştig. Au fost trei ani de când nu am jucat pe iarbă. Mi-am dorit să joc cât mai multe meciuri înainte de Wimbledon. Sper să mă susţină lumea chiar dacă în meciul viitor joc cu britanica Harriet Dart", a spus Halep la finalul meciului.

În turul doi, Halep va evolua contra britanicei Harriet Dart, locul 100 mondial. Cele două s-au mai întâlnit o dată. în 2020, la Australian Open, când s-a impus sportiva română.

Premiul pentru accederea în turul doi este de 3.800 de dolari şi 30 puncte WTA.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele