Ultima oră
VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid
VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă
”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR ”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Burmaz egalează VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Burmaz egalează
E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”

E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”

Simona Halep vrea să joace la Roland Garros: „Este turneul meu preferat”. Ce a spus despre noul său antrenor

Simona Halep Publicat pe 11 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/21556021/1/simona-halep-miami-open-2024-18-03-2024.jpg

Simona Halep a declarat că îşi doreşte mult să primească wild card pentru turneul de la Roland Garros.

„Sper şi îmi doresc wild card la Roland Garros. Îmi doresc tare mult să joc la RG, este turneul meu preferat”, a spus Halep într-un interviu pentru Digi Sport.

Ea a precizat că după primul său meci la revenirea în circuit, cel cu Paula Badosa, de la Miami Open, s-a resimţit puternic: “După meciul cu Badosa am avut patru zile în care n-am putut să mă mişc. L-am simţit cu vârf şi îndesat”.

Halep a menţionat că a bucurat-o mult invitaţia la Madrid Open. “M-am bucurat tare mult pentru wild cardul la Madrid. Sper să nu pierd în primul tur cu o jucătoare solidă”.

Fostul lider WTA a vorbit şi despre colaborarea cu noul său antrenor, Carlos Martinez: “Carlos îmi spune ceea ce greşesc, dar o face într-un mod pozitiv. Mă ajută să mă redescopăr. Este un nou început şi nu este uşor emoţional, dar sunt pregătită. Îmi place, îl respect şi îl admir pentru munca pe care o face. Am hotărât în mare parte să mai discutăm o dată după Roland Garros”.

Simona Halep, care a revenit recent după ce TAS i-a redus suspendarea de la patru ani la nouă luni, a primit cu câteva zile în urmă wild card pentru încă un turneu, cel de categorie WTA 125 de la Oeiras, din Portugalia, în perioada 15-21 aprilie. As.ro notează însă că românca s-ar fi retras de la acest turneu.

Pentru ea urmează Mutua Madrid Open, în perioada 23 aprilie – 5 mai, turneu la care a primi wild card.

De la revenirea după suspendare, Halep a primit wild card şi la Miami Open, turneu WTA 1000. Ea nu a trecut acolo de primul tur, fiind învinsă de Paula Badosa, scor 1-6, 6-4, 6-3.

mail-share icon Email
viewscnt

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele