Ultima oră
VIDEO | Nicuşor Bancu speră să prindă locul doi. ”Suntem acolo, se va juca până în ultima etapă” VIDEO | Nicuşor Bancu speră să prindă locul doi. ”Suntem acolo, se va juca până în ultima etapă”
VIDEO | Scene ireale în Giuleşti! Iacob a fost înjurat de un fan şi a sărit la bătaie VIDEO | Scene ireale în Giuleşti! Iacob a fost înjurat de un fan şi a sărit la bătaie
Marius Şumudică, revenire de senzaţie în Superligă. Anunţul a fost făcut: ”El va fi noul antrenor!”

Marius Şumudică, revenire de senzaţie în Superligă. Anunţul a fost făcut: ”El va fi noul antrenor!”
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 1-2. Oltenii dau lovitura în minutul 90+6 şi încheie speranţele giuleştenilor VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 1-2. Oltenii dau lovitura în minutul 90+6 şi încheie speranţele giuleştenilor
Nou-promovata Corona Braşov a cucerit titlul naţional la volei masculin Nou-promovata Corona Braşov a cucerit titlul naţional la volei masculin
VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid

VIDEO | Mircea Rednic, atac frontal la arbitraj, după eşecul cu Hermannstadt. ”Poate că i-am deranjat pe mulţi, dar nu merităm aşa ceva”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 30 iun 2020
mail-share icon Email

Hermannstadt a reuşit în această seară să se impună în deplasare,  3-2 cu Poli Iaşi. Partida a contat pentru etapa a 7-a din cadrul play-out-ului Casa Liga 1.

La final, Mircea Rednic a lansat un atac la adresa arbitrajului, acuzând că centralul Radu Petrescu nu a acordat două penalty-uri pentru cei de la Iaşi.

E greu să joci aşa, am avut şi la Voluntari, ce penalty le-a dat lor acolo... Dă-ne, mă, şi nouă! Chiar nu-l recunosc pe băiatul ăsta.. Şi programarea a fost aşa cum a fost, Hermannstadt a avut o zi în plus, acum duminică jucăm de la ora 13:00.

Poate că i-am deranjat pe mulţi, dar nu merităm aşa ceva, arbitrii sunt puşi acolo să-şi facă meseria, nu să influenţeze jocul. Când sunt situaţii clare de penalty şi arbitrul nu-l dă, este greu, e mare presiune pe jucători, dar nu avem ce facem, trebuie să recuperăm aceste puncte pierdute”, a declarat Mircea Rednic, după meciul contra sibienilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele