Ultima oră
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off

VIDEO | Rangers - Hibernian 2-1. Ianis Hagi a jucat din minutul 72

Alte campionate externe Publicat de Andrei Ionascu pe 11 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20111103/1/rangers.jpg

Glasgow Rangers a câştigat meciul de pe teren propriu cu Hibernian, scor 2-1, în etapa a 34-a din campionatul Scoţiei, play-off. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 72. Rangers este deja campioana Scoţiei.

Aribo a deschis scorul în minutul 20, cu un şut din voleu, din careu.

În minutul 62, Ryan Kent a reuşit un gol de excepţie, după o acţiune individuală şi un şut în forţă de la marginea careului.

În minutul 78, Nisbet a marcat pentru Hibernian.

Ianis Hagi s-a remarcat doar în minutul 82, din lovitură liberă. Şutul mijlocaşului român a fost parat de către Marciano.

Rangers rămâne liderul neînvins al campionatului Scoţiei, în timp ce Hibernian ocupă locul 3 în clasamentul play-off-ului.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20111103/2/clasament-scotia.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri