Ultima oră
David Popovici, magistral la Naţionalele de la Otopeni. A bifat al treilea titlu David Popovici, magistral la Naţionalele de la Otopeni. A bifat al treilea titlu
Sancţiune drastică pentru echipa unui român! A ajuns la -1 şi e imposibil să evite retrogradarea Sancţiune drastică pentru echipa unui român! A ajuns la -1 şi e imposibil să evite retrogradarea
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-1, în direct la Prima Sport 1! Mailat deschide scorul VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-1, în direct la Prima Sport 1! Mailat deschide scorul
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial

VIDEO ǀ Reacţia Simonei Halep, după calificarea în semifinalele turneului WTA Linz: ”Sunt foarte uşurată că am putut câştiga meciul”

Simona Halep Publicat pe 10 nov 2021
mail-share icon Email

Simona Halep a declarat, după victoria obţintă în faţa italiencei Jasmine Paolini şi după ce a revenit de la 4-6, 1-3, că principiul ei acum este să lupte până la final.

"Sunt foarte uşurată că am putut câştiga acest meci, a fost unul foarte, foarte greu. A jucat atât de rapid, atât de puternic, încât la început nu aveam timp să fac nimic pe teren, dar apoi am încercat să joc cu mai mult <slice>, să schimb ritmul şi până la urmă am reuşit să-i tai jocul şi apoi să fiu mai agresivă şi să domin finalul meciului.

(n.r. - despre ieşirile ei nervoase) Îmi cer scuze de asta, nu e frumos, dar uneori am nevoie să fac asta. De fapt, am crezut că am o şansă de a câştiga, de a întoarce meciul, de aceea am luptat până la final şi nu am renunţat. Acesta este principiul meu acum şi sunt fericită că am putut să o fac sută al sută astăzi. (n.r. - de ce şi-a dat jos bluza cu mânecă lungă la începutul setului al treilea) Am uitat-o acasă pe cealălaltă. Nu mai aveam alta, tocmai mi-am schimbat ţinuta şi aceea era udă şi nu o mai puteam purta.

M-a ajutat în setul al doilea să mă încălzesc, pentru că mi-a fost un pic frig în primul set, simţeam că nu sunt acolo, de aceea am îmbrăcat-o", a declarat Halep, la interviul de pe teren.

Simona Halep, locul 22 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o, miercuri, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-0, pe italianca Jasmine Paolini, locul 51 WTA şi cap de serie numărul 7, în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA 250 de la Linz.

Halep va evolua în turul următor cu Jaqueline Cristian, locul 100 WTA, beneficiară a unui wildcard, sau cu rusoaica Veronika Kudermetoba, locul 32 WTA şi cap de serie numărul 4.

Calificarea în semifinale este recompensată la competiţia din oraşul austriac cu un premiu de 8.144 de euro şi cu 110 puncte WTA.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele