Ultima oră
LIVE VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Victoria, singura variantă a „câinilor roşii” LIVE VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Victoria, singura variantă a „câinilor roşii”
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial în lupta pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial în lupta pentru evitarea retrogradării
VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, astăzi, de la ora 12:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în liga secundă VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, astăzi, de la ora 12:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în liga secundă
VIDEO | Hoffenheim - Leipzig 1-1. Oaspeţii îşi opresc seria de 4 victorii consecutive VIDEO | Hoffenheim - Leipzig 1-1. Oaspeţii îşi opresc seria de 4 victorii consecutive
VIDEO | Getafe - Athletic Bilbao 0-2. ”Dubla” lui Inaki Williams a decis partida VIDEO | Getafe - Athletic Bilbao 0-2. ”Dubla” lui Inaki Williams a decis partida
Felix Auger-Aliassime s-a calificat în finala de la Madrid după abandonul lui Jiri Lehecka Felix Auger-Aliassime s-a calificat în finala de la Madrid după abandonul lui Jiri Lehecka

VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 24 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21568694/2/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fcsb-play-off-superliga-superbet-24-04-2024.jpg

FCSB a încheiat la egalitate în deplasare, scor 2-2, cu formaţia Sepsi OSK, în etapa a şasea din play-off-ul Superligii.

Meciul  de la Sf. Gheorghe a început cu ocazi de ambele părţi, Alexandru Băluţă lovind bara în minutul 7. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 9, prin Florinel Coman, care a ieşit însă după numai zece minute, uşor accidentat.

Atacantul a fost înlocuit cu David Miculescu. În minutul 22 Roland Varga a egalat situaţia de pe tabela de marcaj, dar nou intratul Miculescu a readus oaspeţii în avantaj, în minutul 34. Sepsi a egalat prin Florin Ştefan, în minutul 70, la o ieşire nefericită a portarului Târnovanu. Până la final nu s-a mai înscris şi meciul s-a terminat la egalitate, scor 2-2.

În clasament, FCSB este lider, cu 46 de puncte, iar Sepsi ocupă ultimul loc în clasamentul play-off-ului, cu 28 de puncte.

VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2 (Varga 23, Ştefan 70 / Coman 9, Miculescu 33), în direct la Prima Sport 1! Echipele de start:

  • Sepsi: Niczuly - Aganovic, Ciobotariu, Kecskes, Fl. Ştefan - R. Varga, Alimi, Renţa, K . Varga - Debeljuh, Ştefănescu
  • FCSB: Târnovanu - Creţu, Ngezana, Dawa, Radunovic - Lixandru, Şut, Olaru - Oct. Popescu, Băluţă, Coman

Minutul 90+5: Final de meci! Se termină 2-2.

Minutul 70: GOL Sepsi! Târnovanu iese aiurea pe o centrare, mingea ajugne la Ştefan, care reia din câţiva metri.

Minutul 61: Tavi Popescu reia din alergare pe lângă poartă.

Minutul 45+4: Pauză! FCSB conduce cu 2-1.

Minutul 45+2: Covăsnenii trag în bară după o fază încâlcită.

Minutul 41: Băluţă este lansat singur cu Niczuly, dar trage în portarul covăsnean.

Minutul 33: GOL FCSB! Miculescu profită de plasamentul lui Niczuly şi reia din careu.

Minutul 23: GOL Sepsi! Alimi trimite peste apărare la Varga, care îl învinge pe Târnovanu.

Minutul 9: GOL FCSB! Apărarea gazdelor e inexistentă. Coman primeşte în careu, are timp să pregătească şutul şi ”îl execută” pe Niczuly.

Minutul 7: Coman rezistă de lângă trei adversari şi scoate la Băluţă, care reia în bară.

Minutul 5: Alimi reia din afara careului. Balonul deviat se duce pe lângă.

Minutul 1: Tavi Popescu profită de lipsa de marcaj, îl culcă pe Niczuly, dar reia în plasa laterală.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------------------

Înaintea acestui duel, Sepsi ocupă ultimul loc din play-off, cu 27 de puncte, însă şansele ca la finalul sezonului să ocupe o poziţie pe podium nu sunt imposibile. Totuşi, covăsneni au nevoie de victorie după ce în utlima etapă au pierdut pe teren propriu, scor 1-3 cu Universitatea Craiova.

De cealaltă parte, această etapă intermediară îi poate aduce FCSB-ului mult aşteptatul titlu după 9 ani de „secetă”. „Roş-albaştri” sunt liderii campionatului, cu 45 de puncte, la 11 „lungimi” de Universitatea Craiova, care este pe 2.

Pentru ca FCSB să devină campioană matematic, are nevoie de victorie, iar oltenii să se încurce în duelul de joi, cu CFR CLuj.

Ultima confruntare dintre cele două combatante s-a încheiat cu victoria bucureştenilor, scor 2-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele