Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

Wijnaldum schimbă iar campionatul! Mijlocaşul a fost împrumutat de PSG în Serie A, la AS Roma

AS Roma Publicat pe 5 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38293/20805936/1/wijnaldum.png

Fotbalistul olandez Georginio Wijnaldum a fost împrumutat de PSG pentru un sezon în Serie A, la AS Roma, echipă pregătită de Jose Mourinho.

Echipa din capitala Italiei are ca opţiune şi transferul definitiv al olandezului, la finalul sezonului 2022-2023, în schimbul a opt milioane de euro. Căpitanul naţionalei Ţărilor de Jos a primit la Roma, echipă care a cucerit Conference League sezonul trecut, tricoul cu numărul 25.

Wijnaldum, împrumutat după aducerea lui Renato Sanches

PSG a oficializat joi transferul mijlocaşului portughez Renato Sanches, de la Lille. Sanches a semnat un contract pentru următorii cinci ani.

Renato Sanches (24 de ani) a fost transferat pentru suma de 15 milioane de euro şi va juca la PSG până în 2027.

Internaţionalul portughez (32 de selecţii şi 3 goluri) este al patrulea jucător transferat de PSG în intersezon, după Vitinha (FC Porto), Hugo Ekitike (Reims) şi Nordi Mukiele (RB Leipzig).

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

AS Roma

Ultimele articole Toate articolele