Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

Agentul lui Stipe Vucur ar putea aduce şi alţi jucători la FCSB: ”Poate vom găsi pe cineva”

FCSB Publicat pe 11 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20241864/1/profimedia-0608058815.jpg

Stipe Vucur a fost o alegere cel puţin interesantă a FCSB-ului în această vară, pentru postul de fundaş. A fost adus din liga a 3-a din Germania, iar impresarul său ar putea face alte câteva transferuri la vicecampioana României. Cel puţin aşa a declarat Daniel Halfar, dacă oamenii din conducere îi vor cere să mai colaboreze şi pentru alţi jucători.

În privinţa lui Stipe Vucur, agentul Daniel Halfar a declarat că este o mutare care îi aduce jucătorului pe care îl reprezintă un pas în faţă, care poate însemna un plus în cariera de fotbalist.

Toată lumea e mândră că a ales un club mare ca FCSB. Stipe abia aşteaptă să se alăture echipei, să cunoască echipa, pe preşedinte. Nu am vorbit cu patronul, dar nu e un lucru important. Cel mai important e că suntem aici şi toată lumea abia aşteaptă.

Binînţeles că e un pas mare pentru cariera lui, e un club important cu o tradiţie mare. Joacă în fiecare an în meciuri internaţionale, se luptă pentru campionat. Nu au fost probleme mari, anumite lucruri au fost discutate şi am găsit o variantă pentru a le rezolva şi suntem fericiţi.

(N.r. – Vei mai aduce jucători la FCSB?) Nu am nimic deocamdată în buzunar, dar poate vom găsi pe cineva”, a declarat Daniel Halfar.

Ultima dată, Stipe Vucur a jucat în liga a treia, la Hallescher FC. Hajduk Split, Kaiserslautern, Wacker Innsbruck, Lustenau sunt alte echipe pentru care a mai evoluat fundaşul cu dublă cetăţenie, austriacă şi croată.

Zilele trecute, FCSB a făcut un transfer tot în compartimentul defensiv. Vicecampioana din Casa Liga 1 a anunţat o mutare importantă, aducând un fotbalist de naţională, pe Alexandru Creţu (29 de ani), care ultima dată a jucat în Slovenia, la Maribor.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele