Ultima oră
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua

Breaking News! Soarta lui Cristi Manea la CFR a fost decisă! Anunţul lui Adi Mutu

CFR Cluj Publicat pe 16 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21494825/1/fc-cfr-1907-cluj-sa-sc-fc-voluntari-sa-superliga-superbet-29-01-2024-1.jpg

Breaking News! Soarta lui Cristi Manea la CFR a fost decisă! Anunţul lui Adi Mutu

Bayern Munchen l-a achiziţionat pe fundaşul francez Sacha Boey, de la Galatasaray, în schimbul sumei de 30 de milioane de euro.

Transferul este unul record pentru clubul turc, care acum se loveşte de o problemă. După plecarea lui Boey, Galatasaray a rămas descoperită în partea dreaptă a apărării, iar oficialii caută rapid o soluţie, pentru că lupta la titlu din Turcia este una infernală: Fenerbahce şi Galatasaray fiind la egalitate după 22 de etape.

Conform Digisport, Cristi Manea, care se află în ultimele 6 luni de contract la CFR Cluj, este dorit de clubul turc. Un motiv pentru care oficialii de la Galatasaray iau în considerare aducerea lui Manea este suma mică pe care ar trebui să o achite.

Fundaşul român este cotat la 3,2 milioane de euro pe Transfermarkt, dar ardelenii ar fi de acord să îl lase pe acesta să plece pentru doar câteva sute de mii de euro, ca să evite riscul de a-l pierde gratis în vară.

Recent, Adi Mutu a vorbit despre viitorul lui Cristi Manea. Antrenorul de la CFR susţine că se bazează în continuare pe fotbalist, chiar dacă el nu a semnat prelungirea cu echipa CFR. 

”Încă e sub contract cu noi, iar atât timp cât îşi face treaba, pe mine... Restul e decizia clubului. Tot ce am nevoie de la el e să fie profesionist ca şi până acum şi să-şi vadă de treabă atât timp cât îmbracă tricoul CFR-ului. Atât timp cât demonstrează şi se antrenează bine, eu nu am nici problemă”, a declarat Adrian Mutu la conferinţa de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele