Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

”Contează doar să câştigăm şi să aducem titlul în Bănie”. Meci pe viaţă şi pe moarte cu FCSB. Mihăilă anunţă: ”Dacă se întâmpla asta, exploda stadionul”

Superliga Publicat pe 10 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19417219/1/craiova.jpg

Valentin Mihăilă a prins înceredere după ce Universitatea Craiova a urcat pe locul în Casa Liga 1, iar acum speră ca echipa lui să îşi menţină traiectoria şi în partida cu FCSB, din play-off. Fotbalistul oltenilor este încrezător că el şi colegii săi vor putea să răpună vicecampioana, în Bănie.

Asta după ce, în ultimele 4 confruntări directe, Craiova nu a reuşit să scoată vreun punct. Mai mult, într-un singur meci a luat mai puţin de două goluri.

Atuul nostru este echipa, am demonstrat asta şi cu CFR, şi cu Mediaş. Am demonstrat că suntem o echipă unită. Nu e presiune, trebuie să ne concentrăm pentru a ieşi un meci frumos. Nu mă gândeam că vom fi lideri la acest moment, dar ştiam că avem şanse reale la titlu, ne cunoaştem potenţialul, ştiam că ne putem bate la campionat.

Cu FCSB contează doar să câştigăm şi să aducem titlul în Bănie. Erau mai mari emoţii dacă erau fanii în tribune, este neplăcut să jucăm acasă fără fani, exploda stadionul în aceste ultime etape”, a declarat Valentin Mihăilă, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu FCSB.

Partida Universitatea Craiova – FCSB, din etapa cu numărul 7 din play-off-ul Casa Liga 1 se joacă duminică, de la ora 20:00 şi este transmisă de LOOK PLUS.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele