Ultima oră
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo

Cristina Neagu s-a prezentat la reunirea naţionalei de handbal feminin, după un an de pauză

Simona Halep Publicat de Daian Cutu pe 27 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20618967/2/cristina-neagu.jpg

Căpitanul naţionalei de handbal feminin, Cristina Neagu s-a prezentat, duminică, la reunirea reprezentativei, în vederea partidelor cu Danemarca din preliminariile CE2022. Neagu revine la naţională după un an de pauză auto-impusă.

Cristina Neagu şi-a anunţat revenirea la lot printr-o fotografie îmbrăcată în tricoul reprezentativei, iar mesajul alăturat este format din trei steaguri tricolore.

Căpitanul naţionalei a anunţat oficial, în aprilie 2021, după calificarea României la Campionatul Mondial de anul trecut, că va lua o pauză în continuare şi că nu este o decizie definitivă.

La începutul acestei luni, Neagu a fost convocată de antrenorul Adrian Vasile, cu care lucrează şi la CSM Bucureşti, iar handbalista a decis să revină în lotul reprezentativei.

Din lotul convocat iniţial pentru reunirea de duminică nu va face parte însă şi centrul Cristina Laslo (Minaur Baia Mare), care a suferit o entorsă şi este indisponibilă circa trei săptămâni.

Meciurile cu Danemarca, din preliminariile CE2022, vor avea loc în 2 şi 5 martie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele