Ultima oră
Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!” Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!”
Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat
Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul” Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul”
Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice
Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie” Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie”
De la FC Barcelona, direct la Dinamo! Anunţul făcut de formaţia bucureşteană De la FC Barcelona, direct la Dinamo! Anunţul făcut de formaţia bucureşteană

Crystal Palace a ratat calificarea în turul al treilea al Cupei Angliei, după 24 de lovituri de departajare!

Fotbal Internațional Publicat pe 16 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19482282/2/palace.jpg

Bournemouth s-a calificat în turul al treilea al Cupei Ligii Angliei, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, scor 11-10, după executarea loviturilor de departajare, formaţia Crystal Palace.

Meciul nu a avut prelungiri, iar la finalul celor 90 de minute scorul a fost 0-0.

După ce fiecare echipă a marcat de câte zece ori de la 11 metri, portarul Begovici (Bournemouth) a fost primul care a ratat. Imediat l-a imitat goalkeeper-ul oaspeţilor, Hennessey. Brooks a marcat apoi al doilea său gol de la 11 metri, dar Milivojevici a ratat şi le-a trimsi pe gazde în turul următor.

Într-un alt meci, echipa Reading, cu atacantul George Puşcaş titular, a fost învinsă, pe teren propriu, cu 1-0 (1-0), de Luton. Puşcaş a fost schimbat în minutul 85, cu Melvin-Lambert.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri