adplus-dvertising
Ultima oră
Dan Petrescu e din nou pe cai mari. ”Nu ştiu dacă a câştigat cineva aici la Praga, cred că doar Barcelona” Dan Petrescu e din nou pe cai mari. ”Nu ştiu dacă a câştigat cineva aici la Praga, cred că doar Barcelona”
Europa League | Dinamo Kiev şi Mircea Lucescu au pierdut cu Rennes, în deplasare. Qarabag a produs surpriza, iar AS Roma a pierdut acasă, cu Betis Europa League | Dinamo Kiev şi Mircea Lucescu au pierdut cu Rennes, în deplasare. Qarabag a produs surpriza, iar AS Roma a pierdut acasă, cu Betis
CFR are şanse mari la primăvară: meciul cu Ballkani, din Gruia, poate fi decisiv. Cum arată Grupa G din Conference League şi programul complet CFR are şanse mari la primăvară: meciul cu Ballkani, din Gruia, poate fi decisiv. Cum arată Grupa G din Conference League şi programul complet
Preşedintele lui CFR, impresionat de jocul cu Slavia Praga. ”Stilul de joc al lui Dan Petrescu a dat roade” Preşedintele lui CFR, impresionat de jocul cu Slavia Praga. ”Stilul de joc al lui Dan Petrescu a dat roade”
Slavia Praga - CFR Cluj 0-1. Masterclass al lui Petrescu în Cehia: campioana câştigă trei puncte de aur şi are şanse reale la primăvara europeană Slavia Praga - CFR Cluj 0-1. Masterclass al lui Petrescu în Cehia: campioana câştigă trei puncte de aur şi are şanse reale la primăvara europeană
Răzvan Oaidă îşi cere scuze fanilor. ”Sper că ne vom revanşa în campionat” Răzvan Oaidă îşi cere scuze fanilor. ”Sper că ne vom revanşa în campionat”

Dumitru Dragomir a ”explodat” la adresa lui Mihai Stoica: ”La Galaţi a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă!”

FCSB Publicat pe 19 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20825132/1/conferinta-de-presa-fc-voluntari-22-01-2016.jpg

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, i-a oferit o replică dură lui Mihai Stoica, managerul general al FCSB, după ce acesta a spus despre ”Oracolul din Bălceşti” că nu se pricepe la fotbal.

Dragomir l-a catalogat pe Stoica ”una dintre slugile din fotbalul românesc”, respectiv ”un vorbitor, care vorbeşte mult şi prost”. În plus, fostul oficial al LPF l-a avertizat pe Stoica că îi va da ”câteva ştachii de acum înainte” ca să înveţe să îl respecte.

”Nu mă interesează ce spun unele slugi din fotbalul românesc. Nu a fost niciodată un conducător Meme Stoica pentru a putea vorbi cu mine. La Galaţi a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă, din cauza căreia de cinci ani clubul nu ia niciun titlu.

El crede că dacă este acid şi spune că nu mă pricep are vreo valoare… Eu sunt de meserie şi antrenor, cu şcoală. El e vorbitor, vorbeşte mult şi prost.

I-a mâncat banii lui Gigi Becali degeaba. Ştie el Gigi probabil de ce îl ţine pe acolo. Că dacă nu faci nimic şi nu iei titlul cinci ani, nu îl ţine pentru performanţă.

Îl pune să vorbească prostii… Unde a fost ultima dată (n.r.- se referă la puşcărie) nu cred că a învăţat să vorbească aşa.

Dacă a fost obraznic cu mine, am să îi dau câteva ştachii de acum înainte, cu probe, ca altădată să ştie să respecte un om care se pricepe la fotbal, care a condus fotbalul profesionist şi care nu a fost sluga nimănui niciodată.

Îmi vine ca o mănuşă acest scandal pentru că duceam lipsa unui cancan de acum înainte. Să vedem dacă rezistă la tăvăleală! Şi el şi alţii din jurul lui… de acum înainte revin puternic, pe turnantă, în declaraţii.

Aşa, pentru cultura lui, am spus că adversarul a jucat 5-4-1 şi ei aveau doar un singur vârf între cei 9 fotbalişti ai adversarei. Altădată, să fie atent la ce spun. Şi am mai spus că antrenorul Dică poate nu a avut timp, încă, să pregătească echipa aşa cum şi-ar dori.”, a declarat Dumitru Dragomir pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele