Ultima oră
Alexis Sanchez va pleca de la Inter Milano în această vară Alexis Sanchez va pleca de la Inter Milano în această vară
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid
Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă” Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă”
”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală ”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală
Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi” Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi”
Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Ar putea intra cu Rapid Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Ar putea intra cu Rapid

FCSB rămâne fără Reghecampf. Antrenorul a intrat în negocieri cu alt club

FCSB Publicat pe 20 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19519499/1/reghecampf.jpg

Laurenţiu Reghecampf nu se va întoarce la FCSB, a declarat soţia sa, Anamaria Prodan. Antrenorul se află în negocieri cu alt club, nu se ştie dacă din ţară sau din afară, şi este foarte aproape să încheie o înţelegere. Astfel, FCSB va continua cu Toni Petrea pe banca tehnică.

Nu vine! Este în discuţii cu alţii”, a declarat soţia lui Laurenţiu Reghecampf, pentru Realitatea Sportivă.

Înfrângerea la scor cu echipa lui Daniel Isăilă a fost ultimul meci al lui Laurenţiu Reghecampf la Al Wasl, după ce tehnicianul de 45 de ani a decis să demisioneze de la formaţia din Emirate.

Al Wasl a piedut cu 4-1 meciul cu Bani Yas, formaţie pregătită de românul Daniel Isăilă, în chiar prima etapă a sezonului din Emiratele Arabe Unite, iar rezultatul l-a făcut pe Reghe să demisioneze. Reghecampf o antrena pe Al-Wasl din ianuarie 2019, însă rezultatele sale de la formaţia din Emirate nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele