Ultima oră
Motivele pentru care Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului Motivele pentru care Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului
Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar
Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat
Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze
Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali" Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali"
Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul” Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul”

Gigi Becali recunoaşte: "A fost răzbunare! Îmi cer iertare faţă de Craiova!"

FCSB Publicat pe 13 aug 2020
mail-share icon Email

Gigi Beali, patronul echipei FCSB, le cere iertare celor de la Universitatea Craiova pentru că a trimis juniorii în meciul cu CFR Cluj.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19449961/1/becali.jpg

Gigi Becali i-a întors gestul Craiovei şi a utilizat mai mulţi tineri jucători în duelul cu CFR Cluj, din acest sezon, aşa cum oltenii au făcut în 2017, în meciul cu FC Viitorul, aflată în luptă pentru titlu cu FCSB, în acel sezon.

"Faţă de Craiova îmi cer iertare că i-am răsplătit cu aceeaşi monedă! E păcat. Nu trebuia să răspund cu aceeaşi monedă. Aia a fost răzbunare", a spus Gigi Becali, înaintea Adunării Generale a LPF. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele