Ultima oră
Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1 Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis 
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis
VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel” VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel”
VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune
Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV
VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a  terminat indecis VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a terminat indecis

Mbappe, pozitiv la COVID-19! Starul lui PSG ratează cel puţin trei meciuri

Fotbal Internațional Publicat pe 7 sep 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19474035/1/mbappe-1.jpg


Kylian Mbappe, 21 de ani, a fost depistat pozitiv cu COVID-19 luni seară, anunţă mai multe surse din presa franceză. Starul naţionalei lui Didier Deschamps va rata meciul cu Croaţia, programat marţi, dar şi următoarele două meciuri ale lui Paris Saint-Germain din Ligue 1.
 
Aflat în cantonamentul echipei naţionale pentru meciul cu Croaţia, din Liga A a Ligii Naţiunilor, cel mai valoros tânăr jucător al planetei a fost supus, ca toţi ceilalţi membri, unui nou test PCR înaintea reeditării finalei Cupei Mondiale din 2018. Şi, dacă ceilalţi coechipieri au fost negativi, testul lui Mbappe s-a dovedit pozitiv. Nu va juca contra lui Modric şi Rakitic, va fi izolat de colegi şi va rata şi meciurile cu Lens şi Marseille, din Ligue 1.
 
Nu este prima dată când Mbappe are emoţii privind coronaviruslui. În luna mai, francezul s-a simţit rău, a lipsit de la două antrenamente ale lui Thomas Tuchel, dar testele PCR efectuate ulterior au demonstrat că nu este infectat.  Neymar, Icardi, Di Maria, Paredes, Navas şi Marquinhos sunt ceilalţi jucători de la PSG confirmaţi cu COVID-19.
 
Mbappe devine al doilea jucător din lotul Franţei infectat, după Steve Mandanda, portarul lui OM pe care doctorii naţionalei nu l-au mai luat în cantonament, ca urmare a unui test pozitiv.

 
 
Franţa - Croaţia se joacă marţi, de la 21:45, la Paris şi va fi arbitrat de Ovidiu Haţegan. Meciul contează pentru Grupa 3 a Ligii A din Liga Naţiunilor, una în care campioana mondială en-titre are trei puncte (1-0 în deplasare cu Suedia), la fel ca Portugalia, deţinătoarea titlului în Nations League.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri