Ultima oră
Apelul formaţiei din Premier League a fost respins! Sancţiunea rămâne Apelul formaţiei din Premier League a fost respins! Sancţiunea rămâne
Zinedine Zidane nu va purta flacăra olimpică la Marsilia Zinedine Zidane nu va purta flacăra olimpică la Marsilia
Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!” Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!”
Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat
Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul” Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul”
Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice

Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie

Fotbal Internațional Publicat pe 26 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21572889/1/pedro-rocha-tw.jpg

Pedro Rocha, inculpat în dosarul de corupţie care zguduie Federaţia Spaniolă de Fotbal (RFEF), a fost numit vineri preşedinte al forului.

"Pedro Rocha a fost numit astăzi noul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, după ce a primit sprijinul majorităţii adunării generale", a precizat RFEF într-un comunicat.

El a fost singurul candidat la alegerile pentru preşedinţia federaţiei, care ar fi trebuit să aibă loc iniţial la 6 mai, dacă s-ar fi prezentat mai mulţi candidaţi.

Anunţul vine la o zi după ce guvernul spaniol a decis să pună sub tutelă federaţia, aflată în criză de la scandalul legat de sărutul forţat al lui Luis Rubiales, fostul preşedinte al forului pe care Pedro Rocha îl conduce din august.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri