Ultima oră
 LIVE VIDEO | Mioveni - Csikszereda 2-0, în direct la Prima Sport 1! Remus Guţea reuşeşte "dubla" LIVE VIDEO | Mioveni - Csikszereda 2-0, în direct la Prima Sport 1! Remus Guţea reuşeşte "dubla"
Ana Bogdan a fost eliminată în turul doi la Catalonia Open Ana Bogdan a fost eliminată în turul doi la Catalonia Open
Fără precedent! Unde vor sta suporterii CFR-ului la meciul cu FCSB Fără precedent! Unde vor sta suporterii CFR-ului la meciul cu FCSB
Motivele pentru care Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului Motivele pentru care Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului
Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar
Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat

"Renunţând astăzi, salvăm ziua de mâine! Asta ar fi cea mai mare ruşine". Mircea Lucescu, mesaj ferm pentru lumea fotbalului

Fotbal Internațional Publicat pe 1 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19321693/1/lucescu.jpg

Mircea Lucescu a vorbit pentru presa din Italia despre situaţia generată de pandemia de COVID-19, precizând că respectă cu stricteţe măsurile impuse de autorităţi şi se izolează în această perioadă.

În interviul publicat de Tuttomercatoweb, Il Luce a vorbit şi despre problemele financiare care au lovit lumea fotbalului, având un mesaj clar pentru jucători şi antrenori.

Cluburile riscă falimentul în această perioadă, spune Lucescu, motiv pentru care toţi cei implicaţi în fenomen ar trebui să accepte fără resentimente reducerile salariale propuse.

"Stau în casă, citesc ziarele, îmi organizez lucrurile şi vorbesc cu fiul meu Răzvan, care a rămas la Riad. Lumea nu e obişnuită să stea în casă. Astăzi, menţinem contactele la telefon, discutând, argumentând. Altfel, chiar am înnebuni. După virus, vom merge toţi la psihiatrie.

Trebuie să-şi micşoreze salariile. În fotbal, cel mai ruşinos lucru e falimentul, iar dacă ei îşi iubesc clubul trebuie să facă totul pentru a-l salva şi a evita o asemenea ruşine. Renunţând astăzi, vom salva ziua de mâine.

Fotbaliştii de înalt nivel au totul în casă, trebuie să se antreneze, să rămână în mişcare. Întotdeauna. Când se va relua totul, e obligatoriu să fie pregătiţi fizic"
, a declarat Mircea Lucescu pentru sursa citată.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri