Ultima oră
”Este ultima speranţă pentru a-l avea apt”. Eforturi uriaşe pentru ca Andrei Burcă să joace la EURO ”Este ultima speranţă pentru a-l avea apt”. Eforturi uriaşe pentru ca Andrei Burcă să joace la EURO
Alexis Sanchez va pleca de la Inter Milano în această vară Alexis Sanchez va pleca de la Inter Milano în această vară
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid
Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă” Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă”
”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală ”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală
Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi” Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi”

România încheie cu două înfrângeri turneul de la Nitra, din preliminariile CE2021 de volei masculin

Sporturi Publicat pe 8 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20170272/2/romania-volei-masculin.jpg

Naţionala de volei masculin a României a încheiat, sâmbătă, turneul de la Nitra, din preliminariile CE2021, cu a doua înfrângere, scor 1-3, cu Elveţia.

Scorul pe seturi a fost 25-21, 18-25, 19-25, 20-25.

Ultima dispută a zilei în grupa E este între Albania şi Slovacia.

În primele două partide, tricolorii au învins Albania (3-0) şi au cedat cu gazda Slovacia (1-3).

Preliminariile vor continua în grupa E cu turneul de la Ploieşti, între 14-16 mai.

La turneul final al CE se vor califica câştigătoarele celor 7 grupe preliminare şi alte cinci echipe de pe locul 2, cu cea mai bună linie de clasament.

Turneul final va avea loc în Polonia, Cehia, Estonia şi Finlanda, în perioada 1-19 septembrie. Pe lângă cele patru gazde, la turneul final mai sunt calificate direct, în urma clasării la ediţia anterioară a CE, Serbia, Slovenia, Franţa, Rusia, Italia, Ucraina, Germania şi Belgia.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele