Ultima oră
Halterofilul Oleksandr Pielieshenko, care a participat la JO de la Rio, a murit pe front în Ucraina Halterofilul Oleksandr Pielieshenko, care a participat la JO de la Rio, a murit pe front în Ucraina
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Parizienii, în continuare favoriţi VIDEO | PSG - Borussia Dortmund, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Parizienii, în continuare favoriţi
VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1! Gazdele pot promova în Superliga VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1! Gazdele pot promova în Superliga
VIDEO | Crystal Palace - Manchester United 4-0. Eşec usturător suferit de ”diavolii roşii” VIDEO | Crystal Palace - Manchester United 4-0. Eşec usturător suferit de ”diavolii roşii”
VIDEO | Udinese - Napoli 1-1. Gazdele au egalat în minutul 90+2 VIDEO | Udinese - Napoli 1-1. Gazdele au egalat în minutul 90+2
Costel Gâlcă bate echipa cu care a cucerit titlul. ”Sunt meciuri decisive pentru noi” Costel Gâlcă bate echipa cu care a cucerit titlul. ”Sunt meciuri decisive pentru noi”

S-au încheiat audierile la TAS în cazul Simonei Halep. ”Argumentele noastre au fost auzite. Nu ştiu cât va trebui să aşteptăm verdictul”

Simona Halep Publicat de Daian Cutu pe 9 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/21488043/1/profimedia-0844195326.jpg

Avocatul Simonei Halep, Howard Jacobs, a declarat, vineri, după încheierea audierilor la TAS în cazul de dopaj al fostului lider WTA, că audierea a fost lungă şi argumentele au fost ascultate, iar acum trebuie să aştepte verdictul, care nu se ştie când va veni.

„Nu am nimic de adăugat. Aţi vorbit cu Simona. Am avut o audiere lungă şi vom aştepta rezultatul. Nu putem spune nimic altceva. Argumentele noastre au fost auzite. Va trebui să aşteptăm decizia. Trebuie să aşteptăm, nu pot să spun nimic altceva. Nu ştiu cât va trebui să aşteptăm verdictul”, a spus Howard Jacobs când a părăsit sediul TAS, potrivit sport.ro.

Cele trei zile de audieri la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne în cazul de dopaj Simona Halep s-au încheiat vineri.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele