Ultima oră
”Probabil că va juca ultimele două meciuri”. Miracol de Paşte! Un jucător de la FCSB s-a recuperat incredibil de repede ”Probabil că va juca ultimele două meciuri”. Miracol de Paşte! Un jucător de la FCSB s-a recuperat incredibil de repede
Ce a spus Bogdan Lobonţ despre o posibilă colaborare cu Mircea Lucescu Ce a spus Bogdan Lobonţ despre o posibilă colaborare cu Mircea Lucescu
Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde
Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta” Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta”
Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri” Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri”
Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie

Simona Halep, garanţia succesului în Fed Cup? George Cosac: "Şansele noastre sunt la 75% cu Italia"

Simona Halep Publicat de Andrei Ionascu pe 25 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20080474/1/halep-fed-cup.jpg

Simona Halep (locul 3 WTA) revine în echipa de FedCup a României, deşi anunţase iniţial că nu va juca în acest an. România va juca în play-off-ul Grupei Mondiale a FedCup, rebotezată Billie Jean King Cup, la Cluj-Napoca. Duelul cu Italia se va disputa în Sala Polivalentă, în perioada 16-17 aprilie. Vicepreşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, consideră că şansele echipei au crescut exponenţial după revenirea Simonei Halep.

Monica Niculescu, noul căpitan nejucător al echipei României, a stabilit care sunt jucătoarele convocate pentru duelul cu Italia: Simona Halep, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu, Ana Bogdan, Sorana Cîrstea, Raluca Olaru.

Halep (29 de ani) a jucat ultima dată în FedCup în 2019, în semifinala dramatică împotriva Franţei, pierdută de ‘tricolore’ în confruntarea de dublu.

“Sigur, cu Simona Halep în echipă, este clar că balanţa este înclinată în favoarea noastră. Cu Simona în echipă şansele noastre sunt undeva la 75% de câştig. Avem nevoie de această victorie, fetele au nevoie de această victorie, şi sunt sigur că o vor realiza”, a spus George Cosac pentru Agerpres.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20080474/2/cos.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele