Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

Un fotbalist important din Casa Liga 1 vrea să plece din România, după ultimele erori de arbitraj: ”Nu există aşa ceva”

FCSB Publicat pe 13 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20114548/1/rps2767.jpg

Nici nu a început play-off-ul din Casa Liga 1, că deja echipele din fruntea clasamentului încep să se plângă de arbitraj. Cu cât se scurg etapele, cu atât oficialii încep să fie mai vehemenţi, iar o reacţie, mai mult sau mai puţin serioasă, i-a aparţinut lui Gigi Becali.

Patronul FCSB-ului a afirmat că, după Sepsi – FCSB 1-1, Florin Tănase i-a spus că vrea să plece din ţară, din pricina modului în care centralul Iulian Călin a condus partida; pentru că a dat fault la o fază la care FCSB putea să marcheze din acţiune sau chiar să primească lovitură de la 11 metri.  

Oamenii nu mai pot. Tănase a zis să plece odată afară, să scape de România. Nu există aşa ceva. Nu mai vor oamenii să rămână în ţara asta. Astea nu-s greşeli, astea sunt drăceşti, nu greşeli. Ce a făcut Călin, acum, cu Tănase, nu a existat de când e lumea, a declarat Gigi Becali, pentru Antena Sport.

Ultima partidă din sezonul regulat a adus pentru FCSB două accidentări. În meciul cu Sepsi Sfântu-Gheorghe, Toni Petrea i-a pierdut pe Andrei Miron şi Darius Olaru.

Jucători vor fi indisponibili aproximativ trei săptămâni, lucru ce înseamnă că vor rata meciul din Supercupă cu CFR Cluj şi primele etape din play-off.

Revenirea lui Miron şi Olaru este planificată pentru data de 8 mai, când FCSB va juca împotriva echipei Academica Clinceni sau într-un scenariu mai optimist, cei doi ar putea juca trei zile mai devreme de 8 mai, cu FC Botoşani.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele