Ultima oră
Zinedine Zidane nu va purta flacăra olimpică la Marsilia Zinedine Zidane nu va purta flacăra olimpică la Marsilia
Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!” Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!”
Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat
Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul” Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul”
Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice
Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie” Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie”

Un spaniol din Serie A, următoarea ţintă pentru Real Madrid! Zidane e gata să-l dea la schimb pe Luka Jovic

Fotbal Internațional Publicat pe 5 apr 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19325955/1/luka-jovic.jpg
 
Fabian Ruiz, actualmente sub contract cu Napoli, este următoarea ţintă a celor de la Real Madrid. Antrenorul Zinedine Zidane şi preşedintele Florentino Perez s-ar fi pus deja de acord în această privinţă, scrie EL Mundo Deportivo. Ruiz ar agrea mutarea şi i-a anunţat deja pe napoletani că nu-şi va prelungi contractul. Spaniolul a fost cotat la 60 de milioane de euro, însă şefii lui Real vor încerca să-l aducă fără să scoată vreun ban din buzunar.
Pentru asta, Zidane este dispus să se despartă de Luka Jovic. Atacantul sârb a fost adus abia în vara anului 2019 la Real, dar oficialii madrileni nu sunt mulţumiţi de el şi sunt gata să-l cedeze. Jovic a fost cotat de conducerea clubului la aceeaşi sumă ca şi Fabian Ruiz. Astfel, şefii clubului din capitala Spaniei vor încerca să-i convingă pe omologii lor de la Napoli să accepte un schimb de jucători.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri