Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Valentin Gheorghe poate schimba echipa în această iarnă. Un alt club din Turcia, interesat de mijlocaşul FCSB-ului

FCSB Publicat pe 24 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20929516/1/valentin-gheorghe-fcsb.jpg

Valentin Gheorghe a atras atenţia cu evoluţiile avute în acest sezon din Turcia, la Umraniyespor, unde FCSB l-a împrumutat în vară, motiv pentru care şi alte echipe din ”ţara semilunii” sunt interesate de el, chiar din pauza competiţională care va veni, din iarnă. Se pare că mijlocaşul de 25 de ani este dorit de Adana Demir, formaţie pregătită de Vincenzo Montella.

Gheorghe are două goluri şi o pasă decisivă în acest sezon, în 12 meciuri, dar Vincenzo Montella vrea să forţeze un împrumut din iarnă de la FCSB, chiar dacă acordul cu Umraniyespor este valabil până la finalul întrecerii, conform Fanatik. Rămâne de văzut cum se va încheia situaţia, una destul de dificilă.

Valentin Gheorghe a jucat 29 de meciuri pentru FCSB în toate competiţiile şi a marcat şapte goluri, iar vicecampioana a încasat 25.000 de euro în urma cedării pe perioadă determinată de timp.

Valentin Gheorghe este un jucător născut la 14 februarie 1997, în Ploieşti. Este un produs 100% al celor de la Astra Giurgiu, club pe care l-a reprezentat în 122 de partide, reuşind 28 de goluri şi 9 assisturi. De asemenea, a evoluat şi într-o partidă pentru România U21.

El a venit în vara lui 2021 la FCSB, de la Astra, pentru 250.000 de euro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele