Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Chindia – UTA 2-1. Toni Petrea obţine o victorie mare contra lui Laszlo Balint, care are o situaţie tot mai complicată

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 3 feb 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21001817/1/320695010-1208676716388743-4619972867937556934-n.jpg

Chindia Târgovişte a câştigat pe teren propriu, de UTA Arad, scor 2-1, în primul meci al etapei a 24-a din Superligă.

Gazdele au deschis scorul la Ploieşti, în minutul 9, când Cooper a înscris cu un voleu din careu. Tot Cooper a reuşit să înscrie în minutul 26, dar golul a fost anulat pentru offside.

Arădenii au egalat în minutul 31, prin Ubbink, care, complet liber, a înscris cu un şut din careu, învingându-l pe Căbuz. În al doilea minut de prelungire al primei reprize şi UTA a avut un gol anulat, la Milosevic, pentru fault în atac.

Golul victoriei a venit de la căpitanul Chindiei, Neguţ. Acesta a trimis în plasă balonul respins de Iacob la şutul lui Marco Dulca şi târgoviştenii s-au impus cu 2-1.

Chindia este pe locul 10 în clasament, cu 26 de puncte, în timp ce UTA rămâne penultima, a 15-a, cu 21 de puncte.

VIDEO | Chindia – UTA 2-1 (Cooper 9, Neguţ 81 / Ubbink 31), pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Chindia: Căbuz - Căpuşă, Corinus, Boldor, Ad. Ioniţă - Vorobjovas, Dulca - Neguţ, Popadiuc, D. Popa - Cooper
  • UTA: Iacob - Erico, Benga, Hoxhallari - Benzar, Anton, Batha, Ubbink, Pop - Milosevic, Postolachi

Minutul 90+5: Fluier final! Chindia se impune cu 2-1.

Minutul 81: GOL Chindia! Neguţ trimite un şut la colţul lung, care-l lasă fără replică pe Iacob.

Minutul 67: Cooper reia din prima, dar execuţia sa se duce puţin pe lângă stâlpul din dreapta al porţii.

Minutul 54: Postolachi reia cu efect din 6 metri. Căbuz salvează cu un reflex de senzaţie la lovitura cu capul a atacantului arădean.

Minutul 49: Şansă mare irosită de UTA. Paul Anton a reluat în bară din interiorul careului.

Minutul 45+3: Pauză! Scorul este 1-1.

Minutul 45+2: UTA are şi ea gol anulat. Milosevic îl învinge pe Căbuz, dar se afla în poziţie de offside.

Minutul 31: GOL UTA! Postolachii pătrunde din marginea terenului şi scoate la Ubbink, care complet demarcat restabileşte egalitatea.

Minutul 26: Cooper se demarcă şi înscrie, dar reuşita este anulată, pentru offside.

Minutul 9: GOL Chindia! Oaspeţii pierd uşor mingea la mijlocul terenului. Cooper este lansat foarte bine şi finalizează dintr-un unghi foarte dificil, din voleu.

 
Minutul 5: Neguţ trimite din afara careului puţin pe lângă poartă.
 
 
Minutul 1: A început partida!
-----------------------------------------
 
Dâmboviţenii abordează jocul cu o stare de spirit excelentă, după ce s-au impus în deplasare, runda trecută, pe terenul celor de la Petrolul, 2-1. În schimb, UTA, echipă ajunsă pe penultimul loc, s-a împiedicat pe teren propriu. Arădenii au comis-o grav în faţa „lanternei roşii”, CS Mioveni, 1-2, într-un meci care a provocat reacţii virulente din partea fanilor „Bătrânei Doamne”.
 
De altfel, echipa din Vestul ţării nu a mai câştigat în SuperLigă tocmai din 9 septembrie, de la un succes cu scorul de 2-1 în faţa celor de la FC Botoşani. Astfel, echipa la care a revenit ca antrenor Laszlo Balint trece printr-o adevărată criză.
 
Înaintea meciului care va opune cele două echipe, Chindia Târgovişte se află pe locul 10 şi are 25 de puncte. Mult mai rău stă UTA, echipă care s-a scufundat de la etapă la etapă. „Bătrâna Doamnă” este penultima în clasament, iar până acum, din 23 de meciuri, a adunat doar 20 de puncte.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele