Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Octavian Popescu crede că greşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj”

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 23 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20715214/1/ndqwyte1mmq1oddmzge0zwmzyjk3zwexmgnhmg-thumb.jpg

FCSB – CFR Cluj, derby-ul din ultima rundă a play-off-ului din Casa Liga 1 s-a încheiat cu victoria ”roş-albaştrilor”, cu scorul de 3-1. Chiar dacă a fost o partidă fără miză, jocul a fost unul spectaculos. 

Octavian Popescu a vorbit la finalul meciului despre greşelile de arbitraj, care au făcut fără miză ultima etapă de campionat, dar şi despre o posibilă plecare de la FCSB.

3 puncte degeaba. Am câştigat în faţa suporterilor noştri care sunt minunaţi şi e bine că am câştigat pentru moralul nostru şi să plecăm bine în vacanţă. Am vrut să le demonstrăm suporterilor noştri că suntem mai buni decât ei. Golul meu nu a contat, mi-a venit mingea pe şut şi am tras.

 Reporter: ”Ai 3 goluri împotriva celor de la CFR, a devenit una dintre victimele tale favorite?”

”Se pare că da, îi aştept şi la anul”

 Reporter: ”Poate într-un meci decisiv la titlu?”

”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj”

”Mi-am propus să marchez dublu faţă de anul trecut şi anul viitor dublu faţă de anul ăsta. Eu nu mă gândesc la plecare, aş prefera să iau titlul cu FCSB decât să plec în străinătate. Sper să fiu convocat la echipa naţională şi să am o vacanţă mai scurtă. Meciurile Naţionalei vor fi meciuri tari şi sperăm să facem o figură frumoasă”, a declarat Octavian Popescu la fianul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele