Ultima oră
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0, în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro. Fulkurg deschide scorul! VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0, în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro. Fulkurg deschide scorul!
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

Autorităţile, comunicat după încălcarea distanţării sociale, de către fanii lui Liverpool, ca urmare a câştigării Premier League

Liverpool Publicat de Daian Cutu pe 27 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/19404251/1/liv.jpg

Liverpool s-a încoronat campioană a Angliei, după 30 de ani, după eşecul lui Manchester City 1-2 cu Chelsea, iar fanii au celebrat la finalul partidei pe străzi. Imaginile de la sărbătoarea supoteriulor au fost urcate pe site-urile de socializare, iar în câteva ore totul s-a viralizat. Însă, din cauza pandemiei de COVID-19, ei nu pot să fie alături de jucători.

Fanii au făcut un adevărat show în stradă, iar reacţia autorităţilor a venit la scurt timp:

"Mii de persoane s-au reunit vineri 26 iunie şi mulţi au ales să ignore sfaturile în materie de distanţare socială şi să pună în pericol securitatea publică", a transmis clubul într-un comunicat comun cu consiliul municipal şi poliţia locală.

"Oraşul nostru se confruntă în continuare cu o criză de sănătate publică şi acest comportament este total inacceptabil", s-a spus la final.

mail-share icon Email
viewscnt

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele