Ultima oră
Veteranul Thiago Silva a plecat de la Chelsea şi a fost prezentat la noua echipă Veteranul Thiago Silva a plecat de la Chelsea şi a fost prezentat la noua echipă
”S-au prezentat lamentabil”. Echipa din Superliga ce a dezamăgit crunt în acest sezon | VIDEO EXCLUSIV ”S-au prezentat lamentabil”. Echipa din Superliga ce a dezamăgit crunt în acest sezon | VIDEO EXCLUSIV
Valentin Mihăilă s-a decis! Unde va juca din sezonul următor. ”Îmi oferă tot ce am nevoie şi ştiu că aici pot progresa” Valentin Mihăilă s-a decis! Unde va juca din sezonul următor. ”Îmi oferă tot ce am nevoie şi ştiu că aici pot progresa”
Giovanni Becali a făcut anunţul! 5 milioane de euro pentru Darius Olaru

Giovanni Becali a făcut anunţul! 5 milioane de euro pentru Darius Olaru
Jaqueline Cristian a ratat calificarea pe tabloul principal la Roma Jaqueline Cristian a ratat calificarea pe tabloul principal la Roma
Dani Coman, în discuţii avansate să vină la un club cu pretenţii. ”Am avut o discuţie” Dani Coman, în discuţii avansate să vină la un club cu pretenţii. ”Am avut o discuţie”

Din spital în spital! Ce se întâmplă cu Tiger Woods după operaţie

Sporturi Publicat pe 26 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20015133/1/tiger-woods-1.jpg

Jucătorul de golf Tiger Woods, care a suferit marţi un accident rutier, a fost transferat la un spital prestigios din Los Angeles, după ce a fost operat la piciorul drept, relatează AP. 

Centrul Medical Harbor-UCLA a anunţat că Woods a fost transferat la Centrul Medical Cedars-Sinai pentru a-şi continua recuperarea.

Woods a ajuns la spital după un accident suferit, marţi, în apropiere de Los Angeles. Maşina jucătorului s-a răsturnat de câteva ori, iar Woods a trebuit să fie scos din vehicul de pompieri, care au folosit echipamente de descarcerare. Sportivul a suferit fracturi la tibie şi peroneu şi a avut afectate şi glezna şi laba piciorului.

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele