Ultima oră
VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva” VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva”
VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd” VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd”
Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa
VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League
Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească" Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească"
Răzvan Lucescu şi PAOK mai câştigă un derby şi sunt la un meci de titlu! Răzvan Lucescu şi PAOK mai câştigă un derby şi sunt la un meci de titlu!

EXCLUSIV VIDEO | Verdictul lui Adrian Porumboiu pentru faultul lui Edjouma. ”Sunt faze simple, faze banal de simple”

FCSB Publicat pe 13 feb 2023
mail-share icon Email

Unul dintre evenimentele nefericite ale partidei de FC Voluntari - FCSB, în care ”roş-albaştrii” s-au impus cu 2-1, a fost accidentarea gravă a lui Igor Armaş, suferită în urma unei lovituri dure venite din partea lui Edjouma.

Adrian Porumboiu a analizat, în emisiunea Fotbal Show, faza în care Edjouma a scăpat doar cu un cartonaş galben, după o intrare urâtă la fundaşul lui FC Voluntari. Fostul arbitru a vorbit şi despre eroarea gravă din partida ”U” Cluj - Rapid, a aceluiaşi central care s-a aflat în camera VAR la meciul dintre FC Voluntari şi FCSB.

”Dacă arbitrul a văzut că sângerează jucătorul, automat trebuia să îşi dea seama că nu avea cum să se înţepe cu ceva să îi curgă sânge, deci era clar că trebuia să ia o decizie disciplinară fără niciun fel de comentariu. Mai ales că aveau atâtea reluări şi VAR-ul trebuia să intervină, înţeleg că sunt anumite interpretări, dar sunt faze simple, faze banal de simple, cum a fost 11 metri pentru ”U” Cluj, nici măcar nu s-a uitat, nici măcar nu au solicitat (n.r. cei din camera VAR) arbitrului să vadă faza, să ia decizia care se impunea.

VAR-ul în loc să ajute, confirmă apucăturile vechi a unor arbitrii, care nu trebuie să se întâmple. Când vezi faze care sunt evidente, diametral opuse faţă de realitate te poţi gândi la orice. Să fim serioşi la faza de la Cluj nu ai nevoie de VAR ca să vezi că e 11 metri”, a spus Adrian Porumboiu, la Fotbal Show.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele