Ultima oră
Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia” Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia”
Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc” Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc”
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Silva înscrie în minutul 4 VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Silva înscrie în minutul 4
Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni
Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor
Swift Cup aduce 8 echipaje la startul Raliului Argeşului Swift Cup aduce 8 echipaje la startul Raliului Argeşului

Gigi Becali intră prin alunecare la Gardoş. „Becali dă banii, ce mai vrei de la Becali? Te-ar ajuta, ar juca în locul tău, dar nu poate”,

Superliga Publicat pe 9 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19330469/1/gigi.jpg

Gigi Becali a reacţionat după ce Florin Gardoş a declarat că Alex Chipciu a fost inspirat când a preferat să semneze cu CFR Cluj în detrimentul celor de la FCSB. 

 ”Pe Gardoş l-am luat de la Chiajna şi l-am făcut milionar. I-am distrus! Pe Pintilii l-am luat de unde l-am luat, l-am făcut milionar. Eu le-am mulţumit, şi ei mi-au adus milioane. Omul care are iubire de sine, cum cred că e Gardoş, crede despre el că e atât de bun şi trebuie luat şi accidentat. Becali dă banii, ce mai vrei de la Becali? Te-ar ajuta Becali, ar juca în locul tău, dar nu poate”, a spus finanţatorul vicecampioanei, în direct la Pro X.

Florin Gardoş a debutat în fotbal la Olimpia Satu Mare, după care s-a transferat la Concordia Chiajna, de unde a fost achiziţionat de FCSB. Apoi, echipa patronată de Gigi Becali l-a vândut în Premier League, la Southampton. O accidentare înfiorătoare a fpcut ca Gardoş să adune doar 11 prezenţe în tricoul „sfiniţilor”, între 2014 şi 2018. 

Revenit în ţară la Universitatea Craiova, Gardoş nu a reuşit să se impună - tot din cauza unei accidentări - şi a ajuns la Poli Iaşi, dar în prezent este din nou accidentat.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele