Ultima oră
Swift Cup aduce 8 echipaje la startul Raliului Argeşului Swift Cup aduce 8 echipaje la startul Raliului Argeşului
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Silva înscrie în minutul 4 VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Silva înscrie în minutul 4
VIDEO | Mircea Rednic nu o menajează pe Dinamo. ”Să vă ajutaţi voi dacă nu aţi vrut să mă susţinuteţi!” VIDEO | Mircea Rednic nu o menajează pe Dinamo. ”Să vă ajutaţi voi dacă nu aţi vrut să mă susţinuteţi!”
VIDEO | Eugen Trică crede în salvarea de la retrogradare. ”Craiova simt că va rămâne” VIDEO | Eugen Trică crede în salvarea de la retrogradare. ”Craiova simt că va rămâne”
Julen Lopetegui şi-a dat acordul pentru a prelua West Ham United Julen Lopetegui şi-a dat acordul pentru a prelua West Ham United
”Am fost jalnici”. Un jucător de la FCU Craiova îşi critică public colegii ”Am fost jalnici”. Un jucător de la FCU Craiova îşi critică public colegii

"Gigi Becali nu a urmărit meciul de la Hunedoara". MM Stoica a explicat de ce a jucat Cristea în locul lui Miron contra Academicii Clinceni

Superliga Publicat pe 26 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20407910/1/ms.jpg


Mihai Stoica a pus titularizarea lui Iulian Cristea în locul lui George Miron în meciul FCSB - Academica Clinceni 3-1 pe seama încărcăturii fizice a celui de-al doilea, nu pe dorinţa lui Edward Iordănescu de a-i transmite un mesaj lui Gigi Becali.
 
Cristea a ajuns din nou pe lista neagră a finanţatorului de la FCSB după meciul cu CS Hunedoara (5-3, în 16-imile Cupei României), iar titularizarea sa contra Academicii Clinceni a fost interpretată drept un mod prin care Edward Iordănescu şi-a întărit poziţia de om care ia deciziile tehnico-tactice la FCSB. Duminică, însă, Mihai Stoica a negat varianta şi a transmis că Gigi Becali nici măcar nu a urmărit partida de la Hunedoara:
 
"Gigi Becali NU A URMĂRIT meciul de la Hunedoara. Miron nu a jucat ieri pentru că bifase 120 minute cu 3 zile mai devreme şi se simţea ÎNCĂRCAT.
 
Cam cum ar trebui să fie conştiinţa celor care inventează asemenea conflicte. Asta doar în cazul în care ar deţine aşa ceva", a scris managerul general de la FCSB, pe Facebook.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele