Ultima oră
E gata! Dani Coman a semnat şi a fost anunţat de patron la echipă: ”Este noul nostru preşedinte!”

E gata! Dani Coman a semnat şi a fost anunţat de patron la echipă: ”Este noul nostru preşedinte!”
VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veteranul Thiago Silva a plecat de la Chelsea şi a fost prezentat la noua echipă Veteranul Thiago Silva a plecat de la Chelsea şi a fost prezentat la noua echipă
”S-au prezentat lamentabil”. Echipa din Superliga ce a dezamăgit crunt în acest sezon | VIDEO EXCLUSIV ”S-au prezentat lamentabil”. Echipa din Superliga ce a dezamăgit crunt în acest sezon | VIDEO EXCLUSIV
Valentin Mihăilă s-a decis! Unde va juca din sezonul următor. ”Îmi oferă tot ce am nevoie şi ştiu că aici pot progresa” Valentin Mihăilă s-a decis! Unde va juca din sezonul următor. ”Îmi oferă tot ce am nevoie şi ştiu că aici pot progresa”
Giovanni Becali a făcut anunţul! 5 milioane de euro pentru Darius Olaru

Giovanni Becali a făcut anunţul! 5 milioane de euro pentru Darius Olaru

Infectat cu COVID-19, Valentino Rossi ratează şi etapa următoare, GP Teruel

Sporturi Publicat pe 18 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/19517700/1/vr.jpg


Italianul Valentino Rossi, care a fost testat pozitiv cu coronavirus şi este indisponibil astfel pentru Marele Premiu al Aragonului la MotoGP, va rata şi etapa următoare, GP-ul Teruel.

El nu va fi înlocuit cu alt pilot, a anunţat echipa Yamaha.

Rossi este izolat la domiciliu, în Tavullia.

Conform măsurilor luate de guvernul italian pentru limitarea propagării coronavirusului, orice persoană testată pozitiv trebuie să se autozioleze zece zile după momentul în care a făcut testul. În cazul lui Rossi, prima zi este 15 octombrie.

Înainte să îşi reia activitatea normală, Rossi va trebui să fie testat din nou şi ca rezultatul să fie negativ. Astfel, italianul ar putea concura cel mai devreme la GP-ul Europei, la Valencia, în 6-8 noiembrie.

GP-ul Aragonului are loc în acest weekend, la Alcaniz, iar GP-ul Teruel se va desfăşura săptămâna viitoare, pe acelaşi circuit.

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele