Ultima oră
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. Oaspeţii au deschis scorul VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. Oaspeţii au deschis scorul
Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone
John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul
Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025 Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile!
El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul

NEWS ALERT | După faptă, şi răsplată! Sancţiuni usturătoare primite de Dinamo şi UTA Arad după bătaia suporterilor

Superliga Publicat pe 27 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21538088/1/dinamo-bucuresti-uta-arad-superliga-superbet-08-03-2024.jpg

Înaintea meciului, mai multe brigăzi ale celor două formaţii s-au bătut pe străzile din jurul stadionului „Arcul de Triumf” dar şi înainte de startul meciului, pătrunzând pe teren, iar jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene. Suporterii echipei UTA Arad au fost susţinuţi de suporteri ai celor de la CSA Steaua.

Patru meciuri fără spectatori pe teren propriu pentru Dinamo şi UTA

Echipele Dinamo şi UTA Arad vor juca patru meciuri fără spectatori ca urmare a incidentelor petrecute la meciul direct, disputat la 8 martie, în etapa a 30-a din Superligă, a decis, miercuri, Comisia de Disciplină a FRF.

De asemenea, ambele grupări au primit câte o penalitate sportivă de 100.000 de lei.

„În temeiul art. 82.1 şi 3.e, art. 83.2.f din RD, cu aplicarea art. 42.1, raportat la art. 27 din RD, se sancţionează SC Dinamo 1948 SA cu măsura programării meciurilor fără spectatori pentru patru jocuri şi penalitate sportivă de 100.000 lei.

În temeiul art. 82.2 şi 3.e şi art.83.2.f din RD, cu aplicarea art. 42.1, raportat la art.27 din RD, se sancţionează clubul AFC UTA Arad cu măsura programării meciulor fără spectatori pentru patru jocuri şi penalitate sportivă de 100.000 lei.

AFC Hermannstadt vs. Dinamo – Incidente - În temeiul art. 82.2 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancţionează clubul SC Dinamo 1948 cu penalitatea sportivă de 33.750 lei”, anunţă lpf.ro.

Meciurile pe care Dinamo le va disputa cu fără spectatori

  • Dinamo - Petrolul
  • Dinamo - Poli Iaşi
  • Dinamo - FC Voluntari
  • Dinamo - UTA

Partidele pe care UTA le va disputa fără suporteri

  • UTA - Botoşani
  • UTA - Hermannstadt
  • UTA - Oţelul
  • UTA - FCU Craiova

Şapte suporteri, daţi în urmărire penală

Joia trecută, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au anunţat că au început urmărirea penală faţă de şapte persoane care au participat la bătăi înainte de începerea partidei de fotbal dintre echipele Dinamo Bucureşti şi UTA Arad.

Pentru patru dintre inculpaţi, anchetatorii au cerut emiterea de mandate de arestare preventivă, instanţa dispunând arest la domiciliu în cazul unuia şi control judiciar pentru alţi trei. Alte trei persoane sunt plasate sub control judiciar prin decizie a procurorilor.

Ancheta vizează comiterea infracţiunilor de încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi producerea, experimentarea, prelucrarea, deţinerea, transportul, folosirea sau orice altă operaţiune cu materii explozive efectuate fără drept, fapte prevăzute Codul penal şi Legea nr. 126 din 1995.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1 Bucureşti a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi a solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea preventivă a patru inculpaţi. În acelaşi dosar, procurorii au dispus măsura controlului judiciar faţă de alţi trei inculpaţi. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele