Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

OFICIAL | Daniel Popa pleacă din Coreea de Sud, după doar 9 meciuri jucate. Este dorit în Liga 1

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 27 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20754669/1/popa.jpg

Daniel Popa este foarte aproape de o revenire în Liga 1, după numai trei luni petrecute în Coreea de Sud, la Daejeon Hana Citizen.

Vârful de 26 de ani nu a reuşit să se adapteze la cerinţele fotbalului asiatic şi a devenit liber de contract. Cei de la Daejeon au anunaţat despărţirea de fotbalist, prin intermediul unui comunicat.

 

”Din păcate, înţelegerea dintre Daniel Popa şi Daejeon Hana Citizen a luat sfârşit. Sperăm ca viitorul lui Popa să fie plin de realizări şi noroc”, este comunicatul sud-coreenilor.

Revine la fosta echipă?

Chiar fosta sa echipă, Chindia Târgovişte, care a primit 100.000 de euro pentru cedarea sa în Coreea de Sud, este formaţia cu care negociază Daniel Popa, potrivit playsport.ro.

Afacerea a fost una foarte bună şi pentru Popa, care se va întoarce în România, conform sursei citate, cu 60.000 de euro câştigaţi.

În 9 meciuri a jucat Daniel Popa pentru Daejeon, în liga a doua din Coreea de Sud, fără a izbuti să înscrie vreun gol. Popa este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 600.000 de euro.



 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri