Ultima oră
Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică
VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene
Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League
MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat” MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat”
S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune” VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune”

Puştii lui Petrescu au adus victoria! VIDEO | Costache şi Petrila, decisivi în Academica Clinceni - CFR 1-2

Superliga Publicat pe 23 aug 2020
mail-share icon Email
CFR Cluj a început cu o victorie noul sezon din Casa Liga 1, 2-1 la Clinceni, cu Academica, după un meci decis de tânărul Claudiu Petrila, în minutul 75.
 
Cu gândul la Dinamo Zagreb, Dan Petrescu a trimis în teren tot ce a avut mai bun la dispoziţie, iar startul a fost unul perfect. În minutul 15, după un fault acuzat de MM Stoica, Deac l-a servit pe Costache, iar tânărul atacant a marcat primul său gol după 301 zile. Ajuns în zona de control a lui Petrescu, meciul s-a schimbat imediat după pauză, când Boli l-a faultat în careu pe Markovic, iar Cebotaru a marcat din penalty pentru 1-1.

Dan Petrescu a nimerit schimbările

Apoi, jocul celor de la CFR Cluj a arătat destul de rău, cu o linie de mijloc incapabilă să impună un ritm alert şi cu jucătorii ofensivi foarte şterşi. Lucru remarcat şi de Dan Petrescu, care i-a trimis în teren pe Chipciu, Debeljuh şi Petrila, în speranţa că va da restartul aşteptat în atac. Fără să strălucească, clujenii au găsit şansa în minutul 75, când Deac a centrat la Chipciu, Alex i-a întors frumos mingea cu capul lui Petrila, iar tânărul atacant a finalizat pe măsura fazei. Cu 15 minute la dispoziţie, Academica a găsit suflul necesar pentru a crea pericol, iar Chandarov a ratat incredibil, în minutul 87, din poziţie foarte bună. A rămas 2-1, iar CFR merge la meciul cu Dinamo Zagreb cu moralul bun.

Academica - CFR 1-2 (Cebotaru pen. 48 / Costache 15, Petrila 75)

  • Clinceni: G. Vâlceanu - Pashov, Jutric, Patriche Nichita, M. Dobrescu - Fl. Achim (Pârvulescu 82), Cebotaru M. Şerban 77), Ventura, C. Dumitru (Gliga 82) - Markovic (Chandarov 62), Boiciuc (Chumchukov 77)
  • Rezerve: G. Ureche,  Fl. Sandu,  M. Vanghele 
  •  
  • CFR Cluj: Bălgrădean - Susic, Boli, Cestor, Camora - Itu (Debeljuh 58), Bordeianu, Djokovic (Hoban 46)- C. Deac, Rondon (Chipciu 57), V. Costache (Petrila 69)
  • Rezerve: I. Rus - D. Ciobotariu, Butean, Al. Păun, Golofca,

Minutul 74: GOL CFR CLUJ! Deac centrează de pe dreapta, Chipciu aşază perfect mingea pentru Petrila, iar puştiul intrat acum câteva minute finalizează frumos pentru 2-1!



Minutul 48: GOL ACADEMICA! Boli îl faultează în careu pe Markovic, Cătălin Popa arată penalty, iar Cebotare transformă fără emoţii.



Minutul 15: GOL CFR! Deac pasează în centrul careului, Costache şutează din prima şi îl învinge pe Vâlceanu.



17:10 Avem cele două echipe de start. Boli revine printre titulari, iar Dan Petrescu trimite cea mai bună formaţie pe care o putea alinia.

Între meciurile din primele două tururi preliminare ale Ligii Campionilor, CFR Cluj joacă pe terenul Clinceniului, în faţa unei echipe care nu i-a pus nicio problemă în ediţia trecută a campionatului. CFR Cluj a învins-o pe Clinceni atât în turul sezonului regulat, cu scorul de 4-1, cât şi în returul din Gruia, la scor de neprezentare.

La mijlocul acestei săptămâni, CFR Cluj a obţinut calificarea în turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Campioana României a trecut cu 2-0 de campioana Maltei, Floriana, la capătul unui meci mai greu decât părea la prima vedere. Mike Cestor şi Cătălin Golofca au marcat golurile echipei lui Dan Petrescu. Pentru CFR Cluj urmează o partidă mult mai dificilă în faţa campioanei Croaţiei, Dinamo Zagreb, miercuri, 26 august, în Gruia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele