Ultima oră
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”
Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu
Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off” Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off”

Simona Halep e mai motivată ca niciodată. ”Mă concentrez doar pe următorul meci”

Simona Halep Publicat de Daian Cutu pe 30 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20690858/1/halep-de-pus.jpg

Simona Halep a învins-o pe Paula Badosa, locul 2 WTA, în manşa secundă a Madrid Open şi a preluat traseul principalei favorite de pe partea inferioară a tabloului. Cu toate acestea, ea spune că nu se poate considera candidata numărul 1 la câştigarea trofeului.

"Mă simt grozav, simt că am jucat un tenis bun şi sunt foarte fericită de asta. Ea este o jucătoare foarte bună, în acest moment este numărul 2 mondial, este încrezătoare, joacă extraordinar, dar am crezut că am şansa mea şi am dat totul pe teren.

Terenul, publicul, care mă susţine mereu, toate îmi plac la Madrid, am o atmosferă grozavă de fiecare dată când joc şi vreau să le mulţumesc tuturor deoarece este foarte bine să ai energia publicului. (n.r. - ce i-a schimbat Patrick Mouratoglou) Este o plăcere şi o onoare să-l am pe Patrick în loja mea, ca antrenor. Lucrăm din greu la unele lucruri şi, după cum vedeţi, joc bine fiecare meci, aşa că mă concentrez pe a deveni mai bună şi mai puternică. (n.r. - dacă e favorită la câştigarea turneului) Nu, mă concentrez doar pe următorul meci şi vom vedea", a declarat ea, la interviul de pe teren.

Simona Halep, locul 21 WTA, s-a calificat în optimile de finală ale Madrid Open, după ce a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-3, 6-1 pe spaniola Paula Badosa, locul 2 WTA, principala favorită a competiţiei de categorie WTA 1.000, după retragerea polonezei Iga Swiatek, lcoul I WTA.

Românca va evolua în faza următoare cu jucătoarea americană Cori Gauff, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 14, sau cu Iulia Putinţeva din Kazahstan, locul 44 WTA.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele