Ultima oră
VIDEO | Mircea Rednic nu o menajează pe Dinamo. ”Să vă ajutaţi voi dacă nu aţi vrut să mă susţinuteţi!” VIDEO | Mircea Rednic nu o menajează pe Dinamo. ”Să vă ajutaţi voi dacă nu aţi vrut să mă susţinuteţi!”
VIDEO | Eugen Trică crede în salvarea de la retrogradare. ”Craiova simt că va rămâne” VIDEO | Eugen Trică crede în salvarea de la retrogradare. ”Craiova simt că va rămâne”
Julen Lopetegui şi-a dat acordul pentru a prelua West Ham United Julen Lopetegui şi-a dat acordul pentru a prelua West Ham United
”Am fost jalnici”. Un jucător de la FCU Craiova îşi critică public colegii ”Am fost jalnici”. Un jucător de la FCU Craiova îşi critică public colegii
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
A fost făcut anunţul despre noul antrenor de la Rapid: ”50% e rezolvat!”

A fost făcut anunţul despre noul antrenor de la Rapid: ”50% e rezolvat!”

"Tragedie sportivă" în America de Sud. Clubul cu 23 de titluri naţionale a retrogradat după 82 de ani

Fotbal Internațional Publicat pe 29 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19633594/1/a3.jpg


Clubul peruan Alianza Lima, unul dintre cele mai vechi din ţara sud-americană, a retrogradat din prima divizie, sâmbătă, pentru prima dată după 82 de ani!
 
La finalul unui sezon în care a schimbat nu mai puţin de cinci antrenori, Alianza Lima trebuia să câştige meciul cu Huancayo, jucat în deplasare, pentru a nu fi trimisă în al doilea eşalon, dar a pierdut cu 2-0. Un moment istoric, dar în sens negativ, pentru că clubul înfiinţat în 1901, cu 23 de titluri în Palmares, merge în Divizia B după opt decenii neîntrerupte pe prima scenă a fotbalului din Peru!
 
În timp ce fanii s-au luat la bătaie cu poliţia în apropierea Stadionului Naţional din Lima, capitala statului Peru, clubul a tranmis un comunciat în care şi-a recunoscut greşelile şi a încercat să sune adunarea pentru revenirea cât mai rapidă în elita Sportului Rege: "Fie ca această tragedie sportivă să ne aducă inimile laolaltă şi să ne întoarcem mai puternici ca niciodată!", a fost mesajul celor de la Alianza Lima, pe Twitter.
Alianza Lima, considerată cea mai iubită echipă din ţară, juca în prima ligă din Peru din 1940, precedenta retrogradare având loc în 1938.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri