Ultima oră
Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid
Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”

Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”
Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi” Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi”
VIDEO | Petrolul - Oţelul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Grozav deschide scorul din penalty VIDEO | Petrolul - Oţelul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Grozav deschide scorul din penalty
”Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aştepte”. Dan Şucu doreşte un antrenor legendar la Rapid ”Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aştepte”. Dan Şucu doreşte un antrenor legendar la Rapid
Jucătorul echipei Molenbeek, Reine-Adélaide, a suferit o comoţie cerebrală după ce a fost lovit de o minge în faţă Jucătorul echipei Molenbeek, Reine-Adélaide, a suferit o comoţie cerebrală după ce a fost lovit de o minge în faţă

A fost dorit în continuare la FCSB, dar a ales să plece. Explicaţiile lui Toni Petrea într-un interviu: „A fost o dezamăgire pentru mine. S-au întâmplat multe”

FCSB Publicat pe 15 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20395508/1/rps1489fb.jpg

Toni Petrea a fost antrenorul celor de la FCSB în sezonul trecut, însă a pierdut titlul în faţa celor de la CFR Cluj şi nu a continuat la club. Antrenorul a vorbit despre perioadă petrecută acolo şi de ce nu a dorit să continue înţelegerea. 

În memoria colectivă, cu siguranţă Toni Petrea a rămas drept unul dintre cei mai buni antrenori de la FCSB, din ultimii ani. Roş-albaştrii s-a aflat pe primul loc la finalul sezonului regulat, însă au cedat în play-off şi nu au izbutit să realizeze event-ul. Titlul a mers tot la CFR Cluj. 

Chiar şi în acest context, Petrea a primit o ofertă de prelungire a contractului, pe care însă a refuzat-o. 

Am avut posibilitatea să continui, pe un an, mi s-a propus prelungirea, dar am considerat că este mai bine pentru toţi să nu continui. Nu iau decizii la nervi, supărare, nu-mi fac procese de conştiinţă. 

Probabil că evoluţia echipei a fost destul de bună sezonul trecut şi de aceea mi s-a propus să continui, dar faptul că nu am câştigat titlul pentru mine a contat”, a explicat Toni Petrea pentru DigiSport. 

Toni Petrea a explicat de ce a pierdut titlul cu FCSB 

În cadrul aceluiaşi interviu, Toni Petrea a făcut şi o radiografie sezonului petrecut la FCSB, implicit a factorilor din cauza cărora a pierdut campionatul. 

Amintiri plăcute, am avut contract un an după care am zis că e moment să mă opresc. A fost o dezamăgire pentru mine că nu am luat titlul, mai ales că am condus aproape un sezon clasamentul Ligii 1. 

Am stat şi am analizat ce s-a întâmplat. Au fost şi motive subiective şi obiective, dar s-au întâmplat multe în play-off. Cu accidentările, multe dintre ele care nu ştiu de unde au venit, s-au accidentat jucătorii între ei, a fost şi puţină neşansă.

Nu am ştiut, poate, să gestionăm anumite momente din play-off, jucătorii s-au speriat de ce puteau realiza, a fost şi acel gol primit în ultimul minut cu CFR Cluj, acasă, când ne-au egalat. Dacă am fi câştigat, lucrurile o luau pe făgaşul pe care ni-l doream noi.

A fost un moment foarte important, cel puţin psihologic. Aşa l-am perceput eu. O victorie în acel meci ne-ar fi dat mult mai mult aplomb. Moment foarte, foarte important. Probabil că apoi am fi câştigat mai multe meciuri.

Coman, accidentare foarte lungă, au mai fost Miron, Olaru, Panţâru, dar şi cei de la echipa a doua, care au suplinit absenţa lor, dar nu am avut ce face”, a mai spus acesta pentru DigiSport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele