Ultima oră
 EXCLUISV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUISV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie

EXCLUSIV | Sfat pentru FCSB. Ce trebuie să facă Dică pentru ca Marco Dulca să dea randament

FCSB Publicat pe 14 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20818051/1/marco-dulca-fcsb.jpg

Marco Dulca, unul dintre cei mai buni mijlocaşi din întrecerea internă sezonul trecut, a făcut trecerea la FCSB în această vară. Se aşteaptă de la el să fie titular indiscutabil la formaţia lui Nicolae Dică în etapele următoare, dar e de văzut în ce zonă a terenului va juca, pentru că se ştie că la FCSB nu se ţine cont de poziţia de bază a fotbaliştilor.

Ciprian Panait a declarat în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1, că a vorbit cu tatăl lui Marco Dulca, fostul fotbalist al Rapidului- Cristi Dulca, pe care l-a întrebat care e poziţia pe care mijlocaşul de 23 de ani dă cel mai bun randament.

Reacţia lui Cristi Dulca a fost scurtă şi la obiect, anume că Marco evolueză cel mai bine în poziţia numărului 8.

”Am vorbit cu tatăl său, cu Cristi Dulca, şi l-am întrebat unde joacă mai bine Marco, e mai bine să joace număr 6 sau e mai bine să joace număr 8? El mi-a zis că e număr 8, aşa a zis tatăl lui, dar rămâne să vedem cum şi unde va juca”, a declarat Ciprian Panait în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

În vârstă de 23 de ani, Marco Dulca e cotat la 900.000 de euro de site-urile de specialitate. Fost internaţional de tineret, Dulca Junior şi-a făcut ucenicia în Regatul Unit, la Swansea, apoi a jucat pentru Farul şi Chindia.

Sezonul trecut a prins 37 de meciuri, a marcat de două ori şi a oferit două pase decisive. A debutat deja şi pentru FCSB, pentru care a prins două partide, cu CS Mioveni şi cu Chindia Târgovişte.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele