Ultima oră
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin

FCSB a refuzat o ofertă pentru Ianis Stoica. Motivul

FCSB Publicat pe 2 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20937831/1/conferinta-de-presa-fcsb-prezentare-bogdan-vintila-23-08-2019.jpg

FCSB este dispusă să renunţe la Ianis Stoica, din cauza evoluţiilor din ultimele luni, foarte slabe, chiar Gigi Becali declarând că vrea să îl vândă. Cu toate acestea, o ofertă venită recent pe numele jucătorului de 19 ani, de 550.000 de euro, a fost refuzată de omul de afaceri.

Ceea ce l-a nemulţumit pe Gigi Becali a fost modul în care s-a pus problema, anume că banii urmau a fi achitaţi în trei rate. Patronul FCSB-ului a fost de acord cu suma în sine care i-a fost pusă pe masă, însă nu şi cu ratele.

”Ianis Stoica e la echipa la doua. Pentru el am primit o ofertă de 550.000 de euro. Au zis că dau banii in 3 rate. «Bă, sunteţi nebuni? E un gunoi să îl las să plece in rate? Ce sunt mă, găinar? Am oi, poţi să mă faci cioban, dar nu găinar».

Vorbim de 550.000 de euro în rate. Ianis e acum la echipa a doua. Sunt 8 jucători la echipa a doua, vor juca în cupă. Nu vor juca titularii. Îi vom da ocazia lui Iftime să câştige şi el, să bea o şampanie”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

În acest sezon, Stoica a prins 18 meciuri, dar nu a reuşit să marcheze sau să ofere vreo pasă decisivă. În total, de-a lungul sezoanelor, Ianis Stoica a prins 56 de meciuri pentru vicecampioană, a marcat de 10 ori şi a oferit 5 pase decisive.

Ianis Stoica, ofertă din Franţa!

Ieşit complet din calculele pentru titularizare odată cu transferurile lui Compagno şi Miculescu, Ianis Stoica regretă că Gigi Becali nu l-a lăsat să plece în Franţa. Atacantul de la FCSB a dezvăluit că ar fi putut ajunge la o echipă din Ligue 1, care avea în plan să-l împrumute, apoi, la Grenoble în liga secundă.

Dacă anul trecut a lăsat o impresie foarte bună şi părea că e pregătit să facă pasul spre statutul de titular incontestabil, Stoica nu a mai dat acelaşi randament în startul acestei stagiuni, iar campania de transferuri de după vânzarea lui Florin Tănase l-a lăsat, practic, fără nicio şansă de a se impune în echipa lui Nicolae Dică.

Conştient de faptul că îi va fi foarte greu să se impună în primul 11 al vicecampioanei, fiul lui Pompiliu Stoica regretă că nu a mers în Franţa, unde ar fi avut alte posibilităţi de dezvoltare:

"Era o echipă din prima ligă care mă dădea la Gerenoble după. Pentru mine era bine să merg. Din moment ce nu joci, e clar că era mai bine să merg undeva sa joc. Nu exclud un transfer afară în iarna asta. Anul trecut am marcat zece goluri, anul ăsta au venit jucători noi şi iar e concurenţă mare şi e greu", a spus Stoica.

"Pe Ianis Stoica am cerut două milioane şi dai 250.000 de euro? La revedere! Dacă mă respecţi nu dai 250.000 de euro. El rămâne, nu se poate aşa ceva! Vor fi jucători care vor pleca. Acum nu mai e timp. Pleacă la iarnă 4-5. Gata, la menghină!”, spunea Gigi Becali în momentul în care era întrebat despre potenţiala plecare a atacantului în vârstă de 19 ani.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele