Ultima oră
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1

Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el”

Superliga Publicat pe 9 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21585427/1/fc-cfr-1907-cluj-fc-rapid-1923-bucuresti-superliga-superbet-play-off-05-05-2024.jpg

Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid după 4 înfrângeri consecutive în play-off, iar pe banca giuleştenilor se află acum Bogdan Lobonţ, ajutat de Adrian Iencsi şi Ciprian Niţă.

Rapidul nu reuşeşte să găsească drumul spre victorie în play-off nici după demiterea lui Bergodi. Giuleştenii au pierdut în ultima etapă în Gruia, scor 3-2 împotriva celor de la CFR Cluj,  într-un meci din etapa a 8-a a play-off-ului Superligii.

Bogdan Lobonţ a fost din ce în ce mai criticat în ultima perioadă din cauza rezultatelor negative înregistrate de elevii săi.

Adi Popa sare în apărarea lui Bogdan Lobonţ: „Merită mai mult respect”

Fostul fotbalist al FCSB-ului a reacţionat în urma criticilor aduse lui Bogdan Lobonţ şi este de părere că actualul antrenor al Rapidului ar merita mai mult respect pentru cariera pe care a avut-o.

„Din punctul meu de vedere, «Lobby» nu merită tratamentul acesta, pentru că vorbim de un mare jucător al României. La ce nivel a jucat merită mai mult respect.

Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el (n.r. râde). Cu siguranţă sunt probleme interne şi pe zi ce trece apar în presă despre ghete în gunoi, bătăi şi alte chestii care sunt toxice în interiorul unei echipe, care dacă sunt adevarate, bineînţeles, sunt răspunsul pentru parcursul lor din play-off”, a spus Adi Popa pentru ProSport.

Bogdan Lobonţ i-a răspuns public lui Robert Niţă

Tehnicianul a venit cu o intervenţie publică pe acest subiect, dar a ţinut să îi răspundă contestatarului fără să atace.

”Defineşte mai bine oamenii din fotbal, pentru că acesta e un tablou general. Mă întorc şi vă spun un principiu fundamental. Nu te critică niciodată unul care face mai mult decât tine, ci te critică tot timpul unul care face mai puţin.

De ce? Pentru că încerci să ridici standardele la un nivel atât de mare, la un nivel la care acela care critică nu poate ajunge niciodată”, a spus Lobonţ, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Sepsi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele