Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Gigi Becali şi-a ales arbitrul preferat la derby-ul cu CFR: "Să ni-l dea pe Kovacs!"

FCSB Publicat pe 9 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20700054/1/profimedia-0686370846.jpg


Cum şansele ca FCSB - CFR să fie arbitrat de un central străin sunt mici, Gigi Becali s-a orientat rapid spre Istavan Kovacs, cel mai bun arbitru român al momentului, pe care-l cere la meciul care poate decide campioana.
 
CFR întârzie demersul lui Becali de a juca partida decisivă cu un arbitru străin la centru, iar Gigi Becali se repliază. Finanţatorul FCSB a trecut peste contrele avute în trecut cu Istvan Kovacs, a rămas impresionat de prestaţia acestuia în Man. City - Real Madrid 4-3 şi îl cere pe centralul din Carei să conducă ostilităţile în derby:
 
"Eu vreau în continuare arbitri străini la meciul cu CFR Cluj, dar nu am avut cu cine să mă înţeleg. Nu au vrut ăia de la Cluj, ce vreti să mai fac eu? Vreţi să mă duc la Vassaras, în birou? Nu, tată! No să mă mai milogesc de nimeni. Să mi-l dea pe Kovacs şi cu asta basta. Dacă Kovacs va arbitra ca în Manchester City-Real Madrid, atunci o să fiu liniştit", a spus Becali, pentru ProSport.
 
Chiar dacă ar avea ce să-i reproşeze lui Kovacs după meciul din Bănie, Becali se abţine pentru a nu tulbura apele înainte de derby-ul cu CFR şi are doar cuvinte frumoase despre Kovacs:
 
"De Kovacs nu mai zic nimic, aşa am promis, după meciul cu CFR, deşi aseară am avut două 11 metri, a arbitrat atât de bine cu CFR, încât nu mai zic nimic. Şi-a spălat păcatele. Ar fi păcat să le mai facă, nu are rost, pentru ce, e mare arbitru. Nu are voie să greşească, este unul dintre primii din Europa, are sânge rece, stăpânire de sine", a mai punctat latifundiarul din Pipera, pentru Pro Arena.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele