Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Ionel Ganea îl distruge pe Mihai Pintilii: ”Să lase ciocul mic!”

FCSB Publicat pe 26 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20995199/1/nationala-artistilor-legendele-fotbalului-romanesc-amical-18-11-2018.jpg

Ionel Ganea, fostul atacant al naţionalei României, a avut un discurs radical la adresa lui Mihai Pintilii, cu privire la scandalul în care este implicat tehnicianul de la FCSB cu Lucian Burchel, şeful Şcolii de Antrenori.

Ganea consideră că Pintilii ar trebui ”să lase ciocul mic” şi ”să meargă pe burtă ca peştele”, deoarece legea trebuie respectată de toată lumea în egală măsură.

Şi eu am jucat fotbal, şi eu am fost la naţională… El (n.r.- Mihai Pintilii) trebuie să înţeleagă să lase ciocul mic! Bun, ok, să stea acolo şi să facă ce crede el de cuviinţă, dar, bă, Pintilii, dacă asta este legea, trebuie să o respecţi!

Măcar să tacă din gură! Au mai fost oameni în situaţia lui, dar au tăcut din gură. Nu au răspuns nimănui. Păi, ce, el crede că e Einstein şi restul papagali sau ce?

El n-are studii. O luăm fără studii. Ar trebui să-i dea un salariu minim pe economie. El să tacă din gură şi să meargă pe burtă, ca peştele.

E ca şi cum ai conduce fără permis. Ai maşină şi vrei să conduci, dar nu ai permis. Cam aşa şi aici. Tot respectul, ai jucat, ai fost fotbalist. Dar, dacă astea sunt legile, trebuie să le respecţi. Dar voi vedeţi că statul român stă şi doarme?, a declarat Ionel Ganea, conform Antena Sport.

Mihai Pintilii, discurs nimicitor la adresa lui Lucian Burchel

Mihai Pintilii a avut un discurs extrem de dur la adresa lui Lucian Burchel, şeful Şcolii de Antrenori din România, după meciul Hermannstadt – FCSB, 0-1.

Antrenorul de facto al celor de la FCSB l-a acuzat pe Burchel că toate reclamaţiile pe care le face la adresa sa sunt tentative de a-şi face un nume pe seama lui.

Fostul mijlocaş defensiv al ”vicecampioanei” a spus ironic că Burchel poate să îl suspende şi ani de zile. În acelaşi timp, Pintilii l-a catalogat pe şeful Şcolii de Antrenori că vrea să facă rău şi că este lipsit de bun-simţ.

Vrei să-ţi zic părerea mea? Nicăieri nu se va ajunge. Vrei să-ţi mai zic ceva? Nimic nu mai zic. (n.r. - dacă a discutat cineva cu el) Nu există aşa ceva, dar au fost alţii mai mari decât mine şi nu s-a discutat. Îi las în pace, îmi văd de drumul meu, sunt înscris la Şcoala de Antrenori.

O să am o discuţie cu Burchel când o să merg la cursuri. Atât. Ce să discut cu el? Nu am o prietenie cu el. Dacă îşi face un nume pe numele meu. De trei săptămâni vorbeşte doar de Pintilii. Mă bucur că sunt băgat în seamă şi că pot să fac să audă şi oamenii de el. Asta înseamnă că n-am fost un prost, un fraier şi asta mă bucură.

Doamne Ajută să-mi dea suspendare trei luni, trei ani! Nu am nicio problemă. Nu ştiu pentru ce să mă suspende. Pentru o poză? Habar n-am. Pentru că m-am ridicat cu tabela de schimbare? Că sunt delegat în acte. Toţi se mai ridică de pe bancă. Sunteţi legaţi de scaun? Chiar îl rog să mă suspende cât mai mult, să fie el liniştit.

Nu mă simt vânat. Nu am ce să vorbesc cu oameni care vor doar răul. Dacă voia să facă ceva bine, ne ajuta. Am jucat 50 de meciuri pentru echipa naţională, mi-am rupt piciorul pentru echipa naţională, măcar bun simţ să ai!”, a declarat Mihai Pintilii, la finalul partidei cu Hermannstadt. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele