Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

Janos Szekely s-a apucat de antrenorat! Cu cine a semnat fostul mijlocaş de la FCSB

FCSB Publicat pe 22 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20566533/1/272248961-5155054061171925-2824905811929491785-n.jpg

Janos Szekely, fostul mijlocaş lateral trecut pe la Universitatea Craiova, Oţelul Galaţi şi FCSB, şi-a început cariera de antrenor, la vârsta de 38 de ani.

Szekely, retras în 2017 din cariera de fotbalist profesionist, se va ocupa de grupa născută în 2008 a formaţiei italiene Seregno Calcio din Serie C.

Janos Szekely a jucat la Seregano între 2015 şi 2017, fiind penultima echipă din CV-ul său.

”Mult succes lui Janos Szekely (n.r.- în poză, în stânga, lângă Leonid Arama), care de astăzi este noul antrenor al tinerei grupe din 2008 a Seregno Calcio.

Pentru fostul mijlocaş român, născut în 1983, este o întoarcere acasă, deoarece echipa albastră a fost prima echipă italiană în care a servit în lunga sa experienţă ca fotbalist, care l-a surprins apărând în patria sa culorile echipelor Poli Timişoara, Universitatea Cluj, Oţelul Galaţi, Steaua Bucureşti, Braşov şi ASA Târgu Mureş, în timp ce în Rusia a jucat la Volga şi în Polonia la Korona Kielce.

În 2015 s-a mutat la Seregno, cu care a jucat două campionate în Serie D, adunând 44 de apariţii şi 6 goluri. Imediat după aceea, a lucrat la Lecco. Acum lui Szekely i s-a dat sarcina de a creşte noile ”pârghii albastre”, urmat de visul Ligii Campionilor, în care a jucat ca fotbalist.”, se arată pe pagina de Facebook a formaţiei italiene Seregno Calcio.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele